• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JJOXER: ? Kdyz mam vic pokusu liznout si spravnej pocet landu bude muj balik vic konzistentni a min casto budu mit smulu.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JANDOS: varianta != variace
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MATHES: Liznout si handu se spravnym poctem landu je jedna z veci proc je v MTG velka variance. Kdyz mas v bo1 2 pokusy logicky se variance zmensuje a je to do jiste miry min o nahode.
    Napr. v aggru si muzes dovolit jit az na 18 landu a mas o dost vetsi sanci si liznout 2 nez v bo3/papiru.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: je tam ten mechanismus, kterej ti ze dvou startovnich hand vybere tu "lepsi"
    MATHES
    MATHES --- ---
    JANDOS: bo1 je min o nahode nez bo3?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WIRUSS: Do urcity miry je bo1 min o nahode nez bo3. Diky tomu jak tam funguje lizaci algoritsmus pro uvodni handu a liznout si tam opening s 1 nebo 6 landama je temer nemozny. Je to celkem raj pro nestabilni decky. Pro me uz to neni ani moc magic a radsi si zahraju polovinu her v bo3
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    NECRO_BUTCHER: jasný, měl jsem napsat: pro mě to není motivace :) Přijde mi, že ta odměna je pro mě prostě moc malá v porovnání s časem kterej tomu člověk musí dedikovat.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KUTAS: Mně tam funguje Azorius Skies a Simic Flash. Rychlý a relativně funkční bude i Mono Red Cavalcades, i když to je asi paradoxně z těch tří nejnáročnější na rare wild cards.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    WRATA: Me ten xp event nejak nejde... obcas neco uhraju, ale pomer je bidnej. Mam elementaly a Bant rampu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KUTAS: Musis hrat ten xp event anebo si ty lvly koupit;) ja to kilo bez problemu udelal
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Mě teď naštvali s tím kódem na 5k XP (to jsem si ještě jednou vyjímečně zhulenej koupil "omylem" Masterpass), mě to nutí ještě vysosat ještě co nejvíc XP a přitom moc nestíhám :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    LUKEH: Ta kvalda na Mythicu je asi tak to jediný, o co se dá v oblasti tierů a ranků hrát, ale zase to je fakt pořádnej grind, ve smyslu velké časové investice, která stejně nemusí vyjít.
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    MATEEJ: i za ten Mythic 11 jsem dostal snad 5boo a trochu goldu + teda kvaldu na MCQW nebo jak se to jmenuje, ale to stejně nemám čas odehrát. Je to fakt o ničem.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WIRUSS: no holt to neni pro takový starce jako jsme my :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    PATRIKSIMA: Pokud jsi skutecne zacatecnik tak ve stredu byva v Rytiri liga za ktery bejvaji docela ok proma
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    JOHNNYCAGE: já to moc dobře vím, ale prostě celý den tam sedět je o záda, prostory jsou to dobré i velké, ale taková křesílka... ;-)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WIRUSS: Dovedeš si představit že tam seděj lidi opřený a ty se přes ně musíš jebat pokaždý když chceš pro něco jít nebo si odskočit? To je myslim záměrně a mě to teda ani nevadí nějak :-) Jinak od doby kdy Rytíř zmenšil hrací prostor na polovinu to fakt ani neni těsný, Najáda je top.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    PATRIKSIMA: Hele asi nejútulnější je Nájada, ale je velké mínus, že lavice nemají opírání... :-)

    JULIAN: A nejvíce mě při takového hře může naštvat, když nemůže hrát ani moc jinak (má jednu kartu) a přemýšlí skoro na timeout, případně když hraje fakt blbě a vůbec neví, ani základní interakce mezi kartami a navíc nádherně topdeckuje ;-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: hry netrvaji 2 minuty, 30 sekund cekas na soupere, pak ten curak naproti minutu muliganuje a nad kazdym vylozenym landem premysli 10+ sekund. a i kdyby, tak vazne nechci hrat tri+ hodiny monored aggro abych dostal o booster ci dva vic. to uz mi prijde lepsi swipnout kreditku, ty dva boostery si koupit za ekvivalent 15 minut prace a pak hrat co me bavi jak dlouho uznam za vhodne
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JANDOS: No jo, ale proč grindovat rank? Kvůli jednomu boosteru měsíčně navíc? To imho není dostatečná motivace pro kontinuální hraní nebo grindování. Vyjma mastery pass a kompletování sbírky (který v digitální podobě není zdaleka tak uspokojivý jako v papíru) tam vlastně nic nemáš.

    Podle mě by to pro constructed chtělo nějaký další motivace, třeba umístit se v top X v uzavřeném turnaji, být na konci sezony xtý v nějakém ligovém žebříčku (ne sdílet Platinum Tier 2 se stovkama nebo tisícema jinejch hráčů), držet si (v rámci sezony, turnaje, něčeho) uspokojivej nebo vytčenej win rate...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam