• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Ja souhlasim s Dominikem i pres to, ze jsem driv v hospode hraval Elesh+Kamahl a po case Teega jako commandera. Nutno dodat, ze to bylo v dobach, kdy se u stejnyho stolu casto objevila Narset.
    Ted hraju vyhradne na netu a jsou tam hodne specificky pojmenovany mistnosti - no mld, no inf, no stax a podobne a pak se treba stane, ze ctvrt hodiny cekate az se vsichni pripoji na multak, nekdo zahraje Stasis a vsichni se odpoji. Ne concede, ale normalne vypadnou z mistnosi a daj si vas na watchlist. Jednou jsem takhle zahral Armagedon a hodili me do ignoru a to jsou servery, kde se hrajsou Crypty, ty nejtvrdsi tutory a nejdrsnejsi kouzla a comba. Mana whipe fakt sere kazdyho a nemoct se odtapnout, kdyz uz ty zdroje mas nasere snad jeste vic.

    Jo a argument, ze diky Stasis si muzes vic pokecat a min pocitat je prinejmensim dost usmevnej)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    _DOMINIK_: Nikdo tě k ničemu nenutí, vzdát se můžeš vždycky :) Nějak nevidím rozdíl v tom, když někdo rozjede kombo v 5. kole nebo tu hru zalockuje. Pokuď vím, že na ten lock nemám odpověď, tak to rovnou vzdávám a jdu na další.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    STRANGERD: Máš někde decklist, chci se na tu odpornost podívat!:)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    DAWRON: jediny skutecne ultimatni zlo v mtg podle me je zakazovat souperi hrat. a bacha, neplest treba s kantrovanim - kantry jsou sice (hodne) otravny, ale da se kolem nich operovat a predevsim si svoje spelly zahrajete. sice se vetsinou nedostanou dal, nez na stack, ale furt se aspon o neco pokousite.

    zato globalni utoceni na manu mi prijde vyslovene nevkusny. pokud vas souper zabije byt i nejakym sprostym presilenym combem, tak fajn. meli jste prilezitost zabit ho rychlejc, nebo mu v sestaveni jeho comba zabranit. a predevsim mate moznost mu to hned vratit v dalsi hre. ale pokud vas souper jen zalockuje a nuti vas koukat, jak hraje soliter, tak to je za me osobne pres caru. rozhodne teda v multiplayeru a u piva :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    STRANGERD: jedna hra jak si to tahnul tak dlouho ze omnash uz nemel basic landy na tahani z decku a dosly my landfally :(
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DAWRON: jo to mas pravdu, je to neco jinyho... ale kdyz to napises takhle, tak mi prijde, ze jsme zkratka zli oba, akorat ty spis treba jako Thanos a ja jako Sauron; coz je v poradku, nekdo musi delat funpolice:))
    DAWRON
    DAWRON --- ---
    STRANGERD: True neutral je ovšem něco úplně jiného, než lawful neutral. A tvůj deck je chaos, samé lízání, aktivace abilit, ničení ...
    Ostatně přesvědčení, že je lepší soupeře psychicky zlomit tím, že jim díky karetní výhodě vše zničím a zcounteruji, než je zalockovat do klidu a nechat postupně discardovat knihovnu, považuji za mylné.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: (teda abych nekecal tak tam mam mindslavera, coz je zla karta maximalne, ale nemuzu ho vyndat, protoze sebrat pres sharuuma tahy dvoum hracum v jednom kole a nechat tak celou hru jit kompletne do kanalu je prilis velkej lol na to, abych si to nechal ujit, doporucuje 9 z 10 maniakalnich psychopatu:)
    WRATA
    WRATA --- ---
    K nam nekdo prijit se stazi tak skonci hlavou v popelnici i se stazi ;)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DAWRON: za true neutral povazuju svyho sharuuma, kterej prakticky nema wincon, jen hromadu wrat, vindikaci, prolizu, par counteru a k tomu naky ty planeswalkery, nejcastejsi vyhra je tudiz na to, ze to ostatni vzdaji, protoze nemaji nic, co by neco delalo a ja si lizu 5 karet za kolo a drzim v ruce forbid, tomu rikam udrzovat poradek - staze je zlo!:)
    DAWRON
    DAWRON --- ---
    STRANGERD: Ještě hůře, já jsem lawfull neutral.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DAWRON: ty budes ten typ mtg hrace, kterymu se v typologii DnD rika "lawful evil":))
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DAWRON: To je teda zajímavé :D:D A divné zároveň!
    DAWRON
    DAWRON --- ---
    ASYD: Ten, co množí nosorožce a vpravo nahoře Karador, Ghost Chieftain.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ok...zajima me kapitan
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: vlevo dole je naya, vpravo nahore abzan
    ASYD
    ASYD --- ---
    DAWRON: co hraje hrac v levem spodnim rohu (GW?) a pravem hornim?
    DAWRON
    DAWRON --- ---
    RORSCHACH: Jestli je to "win" condition není vůbec jistý. Ani Teferiho jsem k ní v decku neměl. Na stavbu jsem měl asi hodinu a Teferi se mi válel v krabici 90 km daleko.
    DAWRON
    DAWRON --- ---
    Je zajímavé, jak málo lidí ocení Stasis v akci. Přitom její příchod do hry přináší stabilitu, přehlednost, netřeba žádných složitých počtů, člověk se plně může věnovat drinkům a pokecu s ostatními hráči. Bez ní je to strašný chaos, zvláště pak takhle v multiplayeru. ;-)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam