LUCINKA: Takže:
1) Nejsem přeborník constructed deckbuildingu, možná by ti tu někdo poradil líp. Tvůj deck jsem si nahrál do Areny, udělal nějaké jasné změny, pak jsem s nim zkusil hrát, celkem to šlo, ale ještě bych na něm udělal nějaké změny, viz poslední bod.
2) Operoval jsem primárně s commony, sekundárně s uncommony (konkrétně 4 dodatečné kopie uncommonů, co už tam máš). Výjimkou je Lurrus, o kterém jsi mi myslím říkal, že ho máš. (Strčil bych ho do decku, ne na pozici companiona.)
3) Sorin Vampire Lord je blbej, Sorin Vengeful Bloodlord možná ne, ale já hrál jenom jednoho, protože jsem na druhého nechtěl plácat wildcard.
4) Místo Hunted Witness by mohl být prakticky jakýkoli jiný common s lifelinkem, Witness má jen tu výhodu, že ho můžeš jednou předhodit do obrany.
5) Deck nejlíp fungoval, když se podařilo, aby Pridemate nebo Aerialist rychle narostli a soupeřovi nepřišel removal spell. (Ze stejného důvodu tam imho nepotřebuješ moc removalů ty.) Proto bych jako velké zlepšení viděl 4x uncommon Alseid of Life's Bounty. Je za 1 manu, má lifelink a s jednou volnou manou ho můžeš obětovat, když chce soupeř zabít pořádně nažranýho Pridematea nebo Aerialistu. Sorinů a Ajaniho tam není moc, takže mi za těch pár her nepřišli tolikrát, ale moc odvázanej jsem z nich nebyl.
Deck
1 Sorin, Vengeful Bloodlord (WAR) 217
2 Sorin, Imperious Bloodlord (M20) 115
2 Ajani, Strength of the Pride (M20) 2
2 Indulging Patrician (M21) 219
4 Healer's Hawk (GRN) 14
4 Ajani's Pridemate (WAR) 4
2 Knight of the Ebon Legion (M20) 105
4 Vampire of the Dire Moon (M20) 120
4 Bloodthirsty Aerialist (M20) 91
2 Hunted Witness (GRN) 15
3 Sworn Companions (GRN) 27