• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    COGNIZE_COKE: tak monored bylo dost v pohode i pred banama. byl to deck, kterej jsem on draw s bant rampou skoro nemel sanci porazit. nicmene monored by mel dostavat biti od monogreen stompy, ne?
    COGNIZE_COKE
    COGNIZE_COKE --- ---
    PSYCHO: Pravda kámoš to takhle koupil v den turnaje na Dně Pytle. Ho asi někdo trocha natáhnul. Ale Forsáž byla za 15,-. Já jen že se mi zdá, že se po banánech hrozně rozjela mono red.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WRATA: kolem zacatku Tempest bloku byl HoB 350-400, Cursed Scroll 500-600. Vim to, protoze jsem v jeden den otevrel oba :D (A dal si HoB do kapsy a kartu zlomil, klucik, no...)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Valakut pod mi hop!
    ASYD
    ASYD --- ---
    prvni zendikar leak?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WRATA: byly drazsi karty nez dualy, pamatuju, ze v roce 1998/99 jsem prodaval cursed scrolly po 500 a zajem byl velky, to same undiscovered paradise tusim po 350
    WRATA
    WRATA --- ---
    COGNIZE_COKE: V jake dobe? Protoze tomu se mi moc nechce verit ze by to bylo drazsi nez dualy ktere byly vzdy na peaku
    COGNIZE_COKE
    COGNIZE_COKE --- ---
    Kdysi Hammer of Bogardan stál 550,-
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Problem s GW Company je ten ze na Pio mas mene interakce jak to kombo rozbit.
    ASYD
    ASYD --- ---
    50 Plot Hooks for Theros - Only On Tuesdays
    https://onlyontuesdays27.com/2020/08/04/50-plot-hooks-for-theros/
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    JEENA: Ohledně Pionneru, ono to moc nešlo, jelikož všechny hate karty co člověk potřeboval už jsou na formátu a stejně se to prosazovalo, ono jak se již několikrát ukázalo tak oslabit nějaký control-combo deck moc nejde, pokud nešáhneš ho hlavní části comba...
    U té balisty si nejsem zas tak jistý, jelikož mě ty decky nepřišli, jako extra problematické, ano teď se začnou více hrát, ale neřekl bych, že to bílé kombo bylo extra děsné

    K STD dle mého nejdůležitější ban je ta reklamace a ostatní je jen důsledek, jelikož by se začali hrát primárně rampy (tohle je zpomalí) a sac decky.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ROBIN_SNNS: Myslíš Ugin?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Zakázali otravného Teferiho, aby se novou hvězdou otravnosti stal Bolas... Ach jo, vždycky se najde něco...
    JEENA
    JEENA --- ---
    MATEEJ: Pravda, pravda, jenom teda ten Teferi mi přijde problematickej gameplayově. Jednak odebírá velkou část instantní interakce a taky zakazuje hrát counterspelly na formátu s hodně okamžitou value (PW, ETB triggery).
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATEEJ: ano, nemuzes.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A jeden noobish dotaz - když obětuji Omen pro scry, můžu v reakci na to seslat Final Flare nebo Flicker of Fate? Imho ne, protože obětování Omenu je součástí casting costu toho scry, takže Final Flare už nemá co obětovat a Flicker nemá co targetovat.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JEENA: Tak to vysvětlení, že v současné době hrajou všichni převážně digitál, takže těch her nasekají za daný čas mnohem víc a tudíž repetivnost hráče víc obtěžuje a je nutné provést zásah rychle, je vcelku legitimní.

    Reclamation byla v současném meta otravně broken, Growth Spiral jenom broken, vždyť je to indestructible Paradise Druid, za kterýho si člověk dolízne, jediná nevýhoda je casting cost.
    Familiar otravnej, ale i v Bo1 se proti němu dalo hrát a sac deckům bude chybět, to spíš měli zabannovat jiné klíčové karty z Rakdos Sac, co stejně brzy odrotují (ale možná to ukazuje na to, že v Zendikaru vyjdou jiný B a R karty, díky kterým by byl Rakdos Sac pořád stejnej powerhouse).

    Mně třeba Teferi nikdy nevadil, mnohem víc broken a především obtížněji odstranitelná mi přijde Nissa. Malých Tefů jsem zabil řádově víc než Niss a se Simic flash většinou nebyl problém si na něj počkat s counterspellem.
    JEENA
    JEENA --- ---
    MATHES:
    T_RAVEN:

    Vůbec nevim, co si mám myslet. Tak aspoň ta dvojka bude fresh zas na chvíli před rotací, ale přijde mi to takový skoro zbytečný. Familiar je fajn, protože ten engine s pecí jde narvat do dost decků, je to trošku repetitive a proklikávat se tim na aréně není taky moc fun.

    Pioneer nehraju, ale přijde mi skoro lepší vytisknout nějakej hate na ty comba, protože takhle mi přijde, že se zas čeká, než se tam objeví jiný.


    XAKROO: Cenim Gates :)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    MATHES:
    S tím banem Growth spiral mi neudělali vůbec radost
    můj zatím nejúspěšnější deck na ni dost záležel :(
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATHES: lol, všechny decky, který sem hral, bant ramp, temur reclam., rakdos sacrif., jdu si hodit mašli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam