• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    HARDY
    HARDY --- ---
    jasně, díky, už to vidím. A myslíte, že je dobrej nápad utrácet za ten quick? Snažím se řídit podle rad _DOMINIK_:, ale spíš by mě zajímalo kdy fakt začít šetřit jenom na tu novou edici.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HARDY:
    1) Jumpstart je specialni produkt - spoj dva boostery a hraj. Je to takovy funny limited, ale urcite to neni dobrej zpusob utraceni penez (zvlast pokud clovek zacina)

    2) Protoze vpravo nahore mas prepinc - "all play modes" a "arena play modes" quick draft se defaultne zobrazuje v "arena play modes" layoutu. Pokud mas "all play modes" tak pak je lepsi vybirat ze sloupce napravo, ktery se ti zobrazi pote co kliknes na play.

    3) Quick drafty jsou s botama - mas neomezene casu na picknuti, ale draftujes vzdycky sam se 7 botama. Hry pak hrajes samozrejme s lidma. Je tam nizsi startovny a nizsi odmeny. Jestli jsi draft nikdy nehral, tak bych doporucil zacit prave s tim quick draftem, protoze proste budes mit vetsi klid na to si vybrat kartu vzdycky, navic mas tu volnost z draftu odejit a podivat se do kolekce, jestli ti ten ci onen mythic nechybi v kolekci. Nicmene je tam potreba uhrat neco jako 5,5 vyher aby se cloveku zaplatilo.

    Klasickej draft uz je pak normalne s lidma. Mas omezenej cas na vybrani karty z boosteru, je tam drazsi startovny ale i lepsi ceny.
    ASYD
    ASYD --- ---
    dej play a pak si vyber v menu...ta graficka nabidka jim nefunguje
    HARDY
    HARDY --- ---
    Jsem v aréně novej a potřebuju se ujistit o těch eventech:
    - jumpstart je jenom limited sranda, nikdy na standardu nebude, takže je užitečný pro ty dvě rare odměny a M21 karty, který jsou v těch setech?
    - proč nevidim quick draft? Podle rozvrhu má běžět od pátku, ale vidím v nabídce jenom jumpstart, festival singleton a premier draft.
    - Vyplatí se hrát ty quick drafty? Já nikdy klasickej draft nehrál, tak si to chci vyzkoušet a šetřím goldy, ale nemám je spíš šetřit na novou edici?
    HEERO
    HEERO --- ---
    se musím pochlubit, co sem dostal k narozkám :)
    IMG-20200809-110027
    DRUI
    DRUI --- ---
    WIRUSS: Diky!
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Konečně dorazili M21 odměnové boo, ale za tu dobu jsem jich získal více než 5, takže zase jeden, možná budou další :-)

    J9u-7qA3-R2H
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    BLACKDRAGON: Tu cenu CR pocitas jako jejich vykup nebo prodej? Protoze spoustu karet z 2XM podle me CR vubec nevykupuje, ani Najada, tj je tu nejspis obecne otazka problemu likvidity (asi maji duvod, proc to nevykupuji).

    Za me se rozbalovat bbox vyplati, kdyz si chces uzit draft, jinak financne dava rozhodne vetsi smysl:
    a) koupit kusovky, ktery potrebujes a padly na cene
    b) kdyz uz koupit bbox, tak schovat a nerozbalovat
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    info z 2x rozbaleneho double master booster boxu, zapocitavane iba karty s cenou nad 50kc (pod spadlo niekolko dost zaujimavych kariet, ktore predtym stali cez 100kc, napr Rolling Earthquake), cena kariet pocitana podla CR, momentalne ma rovnake ceny ako cardmarket (ked pocitame postovne)

    1 box:
    - cena kariet nad 50kc (vcetne boxtopperov) - 10760kc
    - pocet kariet nad 50kc - 35kusov
    - cena boxtopperov samostatne - 2700kc

    2 box:
    - cena kariet nad 50kc (vcetne boxtopperov) - 12480c
    - pocet kariet nad 50kc - 36kusov
    - cena boxtopperov samostatne - 2850kc

    dojmy a postrehy: 1x fow, 3xmanacrypta a 3x karn, potom to uz slo nizsie s cenami kariet, nevytiahol som ziadnu drahu foil kartu (najdrahsi asi fetid heat foil), asi kazdy 6ty deck ma value okolo 40kc, ale cisto statisticky, vacsina deckov zaplati svoju hodnotu, na draft su karty pouzitelne, hlavne okolo artefaktov, aj cenovy bulk sa da hrat v moderne ci commanderovi (velmi malo kariet vyzera nehratelne)

    na nakup kusoviek mi pridu idealne hlavne lacne karty okolo ktorych teraz nie je hype, Rolling Earthquake, Puresteel Paladin, Isochrona, Pongify, High Market, Masterwork of Ingenuity...
    COGNIZE_COKE
    COGNIZE_COKE --- ---
    AFRI: Tak jsem měl asi jenom štěstí (na platinum). Ale clover potvrzuju. Těch jsem cestou taky pár potkal. Týpek on the play, first turn Inkeeper, second turn Inkeeper Foulmire. Jenom jsem protočil panenky a dal jsem mu to bez hádání. Ruka na to byla pomalá.
    AFRI
    AFRI --- ---
    COGNIZE_COKE: heh. monored jsem na zebriku jeste nepotkal, vsichni hrajou clover.
    COGNIZE_COKE
    COGNIZE_COKE --- ---
    MATHES: Jo, jen jsem přemýšlel, že Rakdos sacrifice players nejspíš převlíkly decky.
    MATHES
    MATHES --- ---
    COGNIZE_COKE: tak monored bylo dost v pohode i pred banama. byl to deck, kterej jsem on draw s bant rampou skoro nemel sanci porazit. nicmene monored by mel dostavat biti od monogreen stompy, ne?
    COGNIZE_COKE
    COGNIZE_COKE --- ---
    PSYCHO: Pravda kámoš to takhle koupil v den turnaje na Dně Pytle. Ho asi někdo trocha natáhnul. Ale Forsáž byla za 15,-. Já jen že se mi zdá, že se po banánech hrozně rozjela mono red.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WRATA: kolem zacatku Tempest bloku byl HoB 350-400, Cursed Scroll 500-600. Vim to, protoze jsem v jeden den otevrel oba :D (A dal si HoB do kapsy a kartu zlomil, klucik, no...)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Valakut pod mi hop!
    ASYD
    ASYD --- ---
    prvni zendikar leak?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WRATA: byly drazsi karty nez dualy, pamatuju, ze v roce 1998/99 jsem prodaval cursed scrolly po 500 a zajem byl velky, to same undiscovered paradise tusim po 350
    WRATA
    WRATA --- ---
    COGNIZE_COKE: V jake dobe? Protoze tomu se mi moc nechce verit ze by to bylo drazsi nez dualy ktere byly vzdy na peaku
    COGNIZE_COKE
    COGNIZE_COKE --- ---
    Kdysi Hammer of Bogardan stál 550,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam