PLOMBDENTIST: ibaze v multiplayeri si hned target a commanderov co ti vyhraju sami o sebe hru nie je zas tak vela, na um mi chodi napr Narset, takze ju zahras v 3 kole a nie 6tom, ak mas dost velke stastie tak aj s hastom, ale stale vsetci vedia, ze hras narset a stale mozu drzat na ruke nieco kontrolne co ju zabije alebo vykacounteruje
plus commander je revealnuty, a decky co su prilis zavisle na commanderovi nie su zas az tak uzasne, darksteel mutation ci oubliette su niekedy dost silne na locknutie commandera u takych deckov
na duel commanderu samozrejme, ja som pisal k mutalku, ktory je pre mna to prave edhacko :)
mne skor pride, ze v poslednej dobe vsetci oplakavaju ako je vsetko op, pritom na mnoho veci existuje tolko odpovedi, samozrejme aj ja si vzdy ponadavam, ked je nejaka karta op (najhorsie su tie co su sami o sebe a nepotrebuju ani synergiu ci kombicko s inou kartou), ale aspon prisposobim deck a snazim sa hladat odpoved :P
fierce guardianship a deflecting swat su omnoho silnejsie karty a stale nie su ziaden autowin :)