• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Radši předražený cosmetics, než kdyby do Secret Lair cíleně dávali OP karty. A jsem přesvědčenej, že šéfíci obchodního oddělení a marketingu mají takový nápad ve svých zápisníčcích na předním místě a zakroužkovaný červenou propiskou.

    Jsou to prasata nenažraný, pokud bych měl uvést nové či staronové příklady z poslední doby, tak je to souhrně alokace lidských a finančních prostředků na projekty, kterém jim jednoznačně přinesou co nejvíc škváry, jako třeba mobilní Arena místo opravovaní bugů (od releasu STX např. nefunguje friend list) nebo zrušení online pre-release eventů doslova pár dní před jejich konáním výměnou za promo FNM s MrBeastem (chtějí masu nový hráčů, ne hype těch stávajících).

    Ono to naštěstí znamená, že i samotný produkt mají stále na vysoké úrovni, možná se jim dokonce daří ho trochu vylepšovat, ale jakmile ta křivka obratu, co zatím roste, se začne zplošťovat (k čemuž může dojít třeba jen díky tomu, že anti-covid opatření po celém světě postupně povolí a digitální zábavě přibude nejrůznější real-life konkurence, na kterou budou lidi pořádně natěšený), může se stát, že začnou vyvádět psí kusy typu pay-to-win (a co si budeme říkat, Historic už vlastně pay-to-win je, v něm se bez masivní investice neobejdeš, pokud ho nechceš hrát jenom příležitostně a for fun).
    MATHES
    MATHES --- ---
    mne se na tom libi to, ze je to typ karty, kterej uz vsichni zname jako textless (full art, borderless etc) pritom je to typ karty, kterej ma nemaly mnozstvi velmi specifickejch pravidel, ktery berou vsichni tak nejak samo sebou a nikdo nad tim uz nepremysli.

    proto mi to prislo jako genialni judge promo, jenomze Hasbro chce vytisknout spoustu penez aby co nejdriv zaplatili akvizici
    ZURG
    ZURG --- ---
    HARDY: Mně se to teda nelíbí a mám pocit, že je to snad už skoro na to, jenom ukázat, že mám ty peníze...
    MATHES
    MATHES --- ---
    HARDY: mne se to strasne libilo, dokud jsem si myslel, ze je to judge promo... pak jsem zjistil, ze je to dalsi secret lair a to uz me docela znechutilo
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Platíš za ten nápad, neasi.
    REGIS
    REGIS --- ---
    WRATA: Je to dražší, protože ušetřili na umělci, který by to musel malovat...oh wait :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    HARDY: Jako, je to suprovej meme ale ta cenovka je strasna :(
    HARDY
    HARDY --- ---
    Tohle je tak pitomý až je to skvělý. Zatracená tiskárna na peníze.
    The Full-Text Lands | Secret Lair
    https://secretlair.wizards.com/us/product/634204/the-full-text-lands
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    MATEEJ: neni to obyčejnej storm?
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    WRATA:
    MATEEJ:
    děkuji
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    TONY_TAIL: Pokud jdeš po síle, tak mono red aggro nebo mono white aggro, přičemž tomu prvnímu v srpnu odrotuje ze standardu víc karet.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TONY_TAIL: RG Adventures pripadne klasicky Monored
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Dotaz na Arénu... Co doporučujete za balík na postavení?
    Dal jsem si teď dokupy Dimir Rogues. Baví mě ho hrát, ale chtěl bych asi něco více "potvůrkového"
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: jakmile predas prioritu, co on na to, tak uz nemuzes hrat nic co by resolvnulo pred timhle spellem
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WRATA: Už to chápu, v tom tvém příkladu [WRATA @ MAGIC THE GATHERING : Cascade is new, Cascade is fixed?] je to první kouzlo nějaký radom instant a tu druhé, seslané s podržením priority, je Show (já to pochopil obráceně, takže mi to pak nesedělo s tvými dalšími příspěvky).
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: Nedojde. Show zjistuje kopirovani uz v momente kdy ho hrajes, ne kdy resolvuje. Na to abys vytvoril kopie musis zahrat ty spelly predtim nez zahrajes Show.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WRATA: Furt mi to není jasné. Já zahraju Show, soupeř na to zareaguje instantním removalem, na což já zareaguji jiným svým instantem. Dojde ke kopírování?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: A pro vytvoreni tech kopii navic neni vubec dulezite zda ten spell resolvnul.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: Show dela kopie za jiz zahrane karty instanty/sorcery spelly. Musis tedy Show hrat jako posledni kartu abys ziskal kopie.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WRATA: Takže ani v papíru, ani v Areně není možné (především pravidlově) seslat Show, předat prioritu soupeřovi, co on na to, a až potom seslat instant, který by se na stacku resolvnul jako první a tudíž způsobil zkopírování Show?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam