MATHES: Během posledního týdne:
- se mi resetnul rozdraftovaný quick draft (normálně ho člověk mohl během draftu přerušit a vrátit se k němu třeba za dva dny), ale ok, tady vlastně o nic nešlo
- u jednoho draftu jsem nemohl dělat změny v decku (naštěstí jsem mu předtím stihl dát finální podobu)
- prohrál jsem hru, protože Tiger-Tribe Hunter při vyhodnocení ability nepočítá s aktuální power obětované potvory (kvůli tomu jsem zadal žádost o refund draftového entry)
- plus pár (snad jenom?) vizuálních bugů
Jako dřív jsem zažil, že se nedalo nalogovat do hry, takže si člověk nezahrál vůbec, ale takovej počet nejrůznějších bugů zároveň jsem ještě nezažil. Ale jak říkáš, je to přece small indie company, takže jim to nemůžeme vyčítat. Jenže pak si přečteš, že "the last year of Magic broke records, more Magic was played and purchased than ever before in its 28-year history, and not just digitally, but physical cards as well." a nasereš se ještě víc.
State of Design 2021 | MAGIC: THE GATHERINGhttps://magic.wizards.com/en/articles/archive/making-magic/state-design-2021-08-16