• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Já pevně doufám, že časem přidají "historic horizont" boostery.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A pevně doufám, že opraví ty kritické bugy, některé karty prostě nedělají to, co mají. A to je dost tristní.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KVIIIK: Je fakt, že pro hráče, kteří naskočili později, je to těžký poskládat, aby to makalo. Mám v tomhle trochu výhodu, že jsem začal Arénu hrát už v closed betě. Ale stejně su lama.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ASYD: My s kamošama HB celkem jedem, je to prostě sranda. Zatím mám teda komplet jenom Extuse a Trelasarru, nicméně čekám a šetřím na nový Pejry a pomalu buduju základ. Snad mi jich padne dost z boosterů. To zas bude WCs utracených. :)
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    KVIIIK: jo, to bych ale nesměl být nepoučitelný trdlo :) Ale ještě bych to nevzdával. Přece jen jsem s MtG měl zkušenosti před skoro 15-20let nazpět nebo kolik let to vlastně bylo už ani nevím. Pak dlouho nic a naskočil jsem do toho díky Aréně znovu, což je dlouhá doba a všechno se učím na novo. Což je fajn, stavění nových věcí testování atd... Ještě to chvilku potrvá, než to přinese nějaké ovoce....
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ASYD: kdyby ty HB karty byly dostupnější, tak by to tak marný být nemuselo, byť cardpool je násobně nižší než u papíru. Za cca měsíc jsem jakž takž vygrindil jeden standard balík, další HB balík abych jenom z wild karet grindil tak rok v kuse...
    ASYD
    ASYD --- ---
    pche... ja teda grindim jen a pouze abych mel na limited/drafty..pac fun factor

    HB je sice super, ale pro me means to an end
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WIRUSS: pravděpodobnost hraničící skoro s jistotou, jakmile jde o placený eventy :D Každopádně dobrý poučení: srát na drafty a kupovat klasicky booster packy za goldy, protože v constructed s tebou RNG nevymete tolik.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: ještě tomu dám čas, uvidíme v nové sezóně. Teď na hraní mám čas, ale to se může brzo změnit
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KVIIIK: Vždy je pravděpodobnost k věcem zcela mimo - https://youtu.be/O1RomhESRKA?t=67


    MATHES: Přesně, úplně nejlépe vždy odehrát denní questy (ty ještě vyměňovat za 750), týdenní a úplně nejlépe denně nahrát 15 výher, případně alespoň těch 5 výher, o prohry vůbec nejde... ;-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: aby byl pass vyhodnej, tak neni potreba hrat dobre (= s dobrymi vysledky) je potreba jenom hrat hodne:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATEEJ: klasická Timmy karta, moc pěknej design, velká potvora, silný ability... nicméně efektivně to není úplně bomba ani na limited, 7 many, žádný etb, umře na zabíjení
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    KVIIIK: vítej v mém světě... já když vlezu do placeného eventu tak si neškrtnu a to se mě jinak docela daří s tím málo karet co mám. Chtěl jsem si zaplatit pass, ale tohle mě zatím odrazuje hodně. :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATEEJ: tohle bych chtěl určitě hrát ve svým dimir controlu, ale 7 many je zuviel
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: To je možná zralé na žádost o refund, podle oficiálních informací (sice starých, ale v tomto směru imo nezměněných https://magic.wizards.com/en/articles/archive/december-state-beta-matchmaking-breakdown-2018-12-12 ) je jediným elementem matchmakingu v Bo3 draftu Win/Loss Record, takže spárovat hráče s 0-2 s hráčem s 2-0 není možné.

    (Narozdíl od Bo1 ranked, kde kritériu Win/Loss Record předchází Rank, který je ovšem zanedbán, pokud má server dojem, že na spojení s vhodným soupeřem čekáš už příliš dlouho. I v takovém případě asi dostaneš někoho se stejným Win/Loss Recordem, ale teoreticky může být zanedbáno i to a můžeš dostat někoho s pouze podobným Win/Loss Recordem. )
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MATEEJ: měl jsem nula výher, týpek už 2, stejně mě to s ním spárovalo. Když pominu, že měl pravděpodobnostně skoro nemožně dobrej balík (3x stejný réro), tak mi to ještě jak na potvoru hodilo do ruky 3x po sobě v mulliganu nula landů. Fakt nejblběji utracený goldy ever, nechápu, jak je to možný.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: V Bo3 to zní téměř nemožně, jako že by to prostě nemělo technicky jít. Možná kdyby mezi tím byla hra s někým jiným.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: Už jsem viděl, jak to streamerovi po mullu hodilo naprosto identickou ruku, do jediný karty stejnou jako tu první.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jaká je pravděpodobnost, že soupeř bude mít v draftu v balíku 3 stejný rare karty a že mě to s tím samým soupeřem spáruje 2 matche po sobě? Tvl... poprvý a naposled jsem utratil goldy za draft, fakt...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Ale přijde mi, že to v pohodě mohlo stát o jednu nebo dvě many míň (s adekvátně menšími staty)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam