• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    _DOMINIK_: v 5c commanderu hraju 1 basic od kazdyho... to vychazi :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tohle mi přijde vtipný, Fblthp, Totally Lost sada

    dfab16ba7ca6d8b1134582916b2aa988-1920-KR

    d7ed57cc25a85e37d377edcabfa0776a-1920-KR
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Koukám, že se Secret Lairs roztrhli pytel.

    Drákulovy basic landy:

    9a4482be785584caf160716dc741f9b4-1920-KR

    33a6ff66c14c44f516f1c1dcbba53f61-1920-KR
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    MATHES: no jo, ale to jsou basicy, tudiz je budes potrebovat tak 10x kazdej (coz by na EDH mnohdy ani nestacilo). to uz abys zacal rozbijet prasatko a rusit penzijko :P

    (me se ale taky libi, jako vubec prvni z techhle pixel artovejch mtg)
    MATHES
    MATHES --- ---

    MATHES
    MATHES --- ---
    dang, tohle asi chci...

    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    ROBIN_SNNS: Má teď nedlouho nainstalované 17lands, abych nějak poznal či se mi daří nebo nedaří. Mám cvelkovou úspěšnost zatím 57% u MID. Což není špatné, ale taky žádný odvaz. Občas se mi podaří hitnout 7/1 nebo 7/2, ale taky občas mám jen 1/3, 2/3. Nějak jsem rezignoval na standart a hraju ho jen občas. Takže mi jsou vlastně wildcardy na nic. Občas tedy rád stavím funny decky, jako třeba upíry. Jen je teš asi staví každej, když tu jsou dva plný sety upírů a vklodlaků. Pravidelně končím v draftu někde okolo platina 2. Na zlepšení v draftobání mi pomohlo, že jsme draftovali s kamarádem společně a radili si co vzít nebo nevzít. Hlavně když je ten set novej tak je dobře koukat na nějaký streamery aby člověk nějak pronikl do toho setu. Pak už víš co tam jede za archetipy a jak je poskládat. Teď vě VOW mě štvou ty vyloženě šílený rka co i když je soupeř sježděnej na minumum HP zaseknou hru a pomůžou mu vyhrát. Ale každej set má něco. Někdy vyhraju semičku s balíkem kde nemám erko a jindy s vylkoženě pěkným skončím 1/3.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LUCINKA: Já teda v draftu moc úspěšná nejsem (úspěch jsou tři výhry), ale máš pravdu, Rare karty jsou pro mě vzácnější než Mythicy.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PSYCHO: jako riot se s tim fakt nesere:))




    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tohle asi potrebuju 🤷‍♂️

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Dostali jste se už někdo do Diamondu, případně Mythicu? A co se tam hraje?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    MATHES:
    LUCINKA: tendle tríček jsem už párkrát provedl, jednak to urychluje vault a jednak když po draft season začneš otevírat ty nasyslený boo, tak ti to místo R/Myth karty který máš už 4x daj 20 gemů.. jeslti hodně draftíš, tak tim něco málo získáš a moc neztratíš, jinak to je spíš taková grinding libůstka.. :-D
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    WRATA: To chápu, jen mě ten poměr cena/výkon nepřijde dobrý :)
    Draftuji celkem obstojně a na konci sezóny mám cca 80-100 boostrů a vlastně celou sbírku. Kro eRek. I když i tam mám občas více než dva kusy. V draftu jsem opustil Rpick asi tak po druhém setu. Jinak když buduješ kolekci je dobré dva až tři sety rpickovat a pak teprve se zaměřit na to, aby drafty měli lepší winrate. K tomu Rpick ne vždy přispěje.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LUCINKA: Jak pise MATHES: to je oc tu bezi.
    Samo se to da udelat jeste tak ze draftis do zblaznen a jdes po Rare/mythic kartach a zbytek si otevres v boosterech ktere syslis dokud se nedostanes na nejakou hranici kdy budes mit vse. Tohle sem delal delal Ixalan az Eldraine
    MATHES
    MATHES --- ---
    LUCINKA: jde o to, ze (extremne nevyhodnym kurzem) muzes "prevest" C a U wildcards na R+M
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    MATEEJ: to mi moc výhoedné nepřijde protože valut dává jen za 100% 1M, 2R a 3U. A po otevření boostru (po sezóně, bez urychlení) se mi v průměru přidalo 1,5%. Takže kdybych měl všechno plný už na začátku sezóny tak plus mínus naplním valut za sezónu ne na 150% ale při nejlepším za 300%. To mi zas až tak dobrý nepřijde. Nebo to chápu špatně. Pokud vím tak do Valutu padají rka a účka. Když máš čtyři stejná rka, za páté dostaneš v draftu 20gemů. Zbytek padá do valutu.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    LUCINKA: Nějaké dostaneš, ale ne tolik, kolik jsi jich proměnil. Jak jsem psal, je to jenom urychlení naplnění vaultu (přičemž na to, abys podobné kombo provedl podruhé, budeš muset čekat o to déle).
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    MATEEJ:
    ROBIN_SNNS:
    WRATA: Ale i když je mám a vyrobím je, otevřením cca 100 packů a nasycením valut je přece nedostanu zpátky nebo ano?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ROBIN_SNNS: By oko cca 400C a 330U wildkaret je potreba
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MATEEJ: To ti ovšem pomůže jen pokud máš takových U a C wildcards více než 250, jinak to stejně nezvládneš zasytit a pak ti můžou chybět při stavbě decků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam