• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LOP4TA: nice!
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ASYD: Tak to potom zní silver-fur master jako dobrá posila pro dimir rogues, zvlášť ve spojení s reflections of littjara a soaring thought-thief
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ROBIN_SNNS: a nebo si muzes vratit potvoru co ma etb a vyuzit ji tedy vicekrat. tohle mi ted na sealdu vylezlo nekolikrat za hru na stul diky ninjitsu

ASYD
    ASYD --- ---
    ROBIN_SNNS: Ninjutsu potvory maji casto etb anebo deal dmg triggery.
    Muzes tim prohodit slabsi potvor s evazi za silnejsi ktera by byla blokovana pokud by klasicky utocila
    Moment prekvapeni
    Atd
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Můžu požádat o radu? Nerozumím tomu jaký smysl má to schopnost ninjutsu. Z UB cenu vrátí již útočící bytost z bojiště do ruky a zpátky utočící na bojiště... Krom toho, aby to trignulo nějaký enchantment mi to nedává vůbec smysl.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: Mám to dost podobně, poslední dobou jsem docela bojkotoval prelease a nechodil na ně, ale tohle jsem si fakt užil a to i když balík nepracoval, jak měl ;-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Meta broken in 3, 2, 1...
    MATHES
    MATHES --- ---
    creature ságy jsou naprostá pecka za mě
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ksanda říkal, že tenhle set má nejvíc textu na kartách co bylo (resp, že to tvrdí/počítal Frank Karsten).

na první pohled mi to přišlo až zbytečně složitý, ale je to extrémně synergickej format
    MATHES
    MATHES --- ---
    nova sada je deep af
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    To nic nemění na tom, že ty piče zkurvené stále neopravily Friendly Brawl. Zmrdi!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    dobrá
    ASYD
    ASYD --- ---
    RUNYAR: Tak to nikdy nebylo
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    RUNYAR: Ne padají náhodný karty ze setů co jsou ve standartu.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Jen tak ze srandy, nevíte někdo jak je to s dropem karet jako odměny za denní questy? nemělo by padat karty z poslední edice, tj teď ND?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BURKHAR: Imo je to spíš o tom, jakou práci těm stávajícím programátorům zadají. (Ale ty prachy, co zaplatili za to pravděpodobně outsourcované video, samozřejmě mohli vrazit do vlastních lidí.)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATEEJ: Kdyby radši zaměstnali nějaké skutečné programátory, ne tu bandu diletantů.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Trailery jim ale jdou pěkně.

Kamigawa: Neon Dynasty Official Cinematic – Magic: The Gathering
    https://www.youtube.com/watch?v=7qN25dtBEw0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam