• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Je to nepochopitelný, tohle WotC udělaj jenom na apríla, a to ještě když zrovna vyjde na 29. února.
    MATHES
    MATHES --- ---
    to neni mozny, to musi bejt bug
    ASYD
    ASYD --- ---
    Neskutecny. Cekam kde vyskoci aprils fool ale uz to jedu potreti... za 100 goldu nechapu nic
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Pokud dobře koukám, entry je 100 zlaťáků, který dostaneš už za 1. win a limit jsou tři prohry. A narozdíl od Midweek eventu do toho můžeš jít po třech winech znovu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: wait... what?!
    ASYD
    ASYD --- ---
    jj a muzes to opakovat...ani si nepamatuju zmince o "ghost" eventu, takze ti mopzna karty zustanou
    budu to tocit jeden za druhym
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A je to reálně zdarma, což je v současné ekonomice Areny absurdní.
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES: nahodne mixle boostery - historic legal, aka vse co je v arene
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: jakoze boostery z random setu, nebo nejaka cube?
    ASYD
    ASYD --- ---
    na Arene vynikajici chaos sealed event
    V0IT
    V0IT --- ---
    ROBIN_SNNS: jedinej rozdíl od normálního boosteru je garance mythicu na rare/mythic slotu. Takže pokud ti chyběj mythic karty z Kamigavy, tak se určitě vyplatěj.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    vyplatí se kupovat ty premium boostery za 1300zl?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RUNYAR: Ten alt account mám od vydání Zendikaru, takže starší packy tam jsou z nějakých výjimečných retro akcí, třeba jako teď někdy bude 1 týden v Premier draftu Dominaria a z něj ti vypadnou Dominaria packy.

V Neu hraju to, co je u stolu zrovna otevřený :-), a je fajn, že všechny barevný kombinace jsou dost vyrovnaný. V posledních dnech jsem opatrnej se zelenou. Má super uncommony, který ji táhnou, ale lidi na to přišli a bývá overdraftovaná a s jedním dobrý uncommonem a pak už jen commonama. Mám rád Oath, tak dobrá commonka už dlouho nebyla (když nepočítám Organ Hoardera) a dá se to splashnout. A vyplatí se nepodceňovat artefakty na prolizování, jako je Network Terminal, Towashi Guide-Bot a Containment Construct.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATEEJ: Pekný. Ty starší balíky máš asi už hodně dlouho co? nebo se dají získat nějak i dnes hraním? Pokud vím, tak ne. Leda, že by mě něco uniklo

Co vlastně hraješ v Neu?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A když už se chlubíme, v NEO sezóně se mě docela drží štěstí, k trophy rate 30 % jsem se nikdy ani nepřiblížil a game win rate mám v průměru 58 %. Ale je to imo primárně o štěstí, NEO mi sice sedne a hodně mě baví, ale přijde mi, že chyb dělám pořád stejně jako v předchozích 15 setech. :-)

NEO-drafty
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    NECRO_BUTCHER: Jojo, když je člověk spořivej...

Takhle vypadají moje packy na čistě draftovacím alt accountu. Za Ikorií je ještě mix 50 packů starších setů. Zendikar jsem z nějakého důvodu (čti: úplně bezdůvodně) rozbalil, těch bylo taky asi osmdesát.

packy
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tak vault jde i do 4 cifer, kdyby to někoho zajímalo :-D

V0IT
    V0IT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam