• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RUNYAR: Ten alt account mám od vydání Zendikaru, takže starší packy tam jsou z nějakých výjimečných retro akcí, třeba jako teď někdy bude 1 týden v Premier draftu Dominaria a z něj ti vypadnou Dominaria packy.

V Neu hraju to, co je u stolu zrovna otevřený :-), a je fajn, že všechny barevný kombinace jsou dost vyrovnaný. V posledních dnech jsem opatrnej se zelenou. Má super uncommony, který ji táhnou, ale lidi na to přišli a bývá overdraftovaná a s jedním dobrý uncommonem a pak už jen commonama. Mám rád Oath, tak dobrá commonka už dlouho nebyla (když nepočítám Organ Hoardera) a dá se to splashnout. A vyplatí se nepodceňovat artefakty na prolizování, jako je Network Terminal, Towashi Guide-Bot a Containment Construct.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATEEJ: Pekný. Ty starší balíky máš asi už hodně dlouho co? nebo se dají získat nějak i dnes hraním? Pokud vím, tak ne. Leda, že by mě něco uniklo

Co vlastně hraješ v Neu?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A když už se chlubíme, v NEO sezóně se mě docela drží štěstí, k trophy rate 30 % jsem se nikdy ani nepřiblížil a game win rate mám v průměru 58 %. Ale je to imo primárně o štěstí, NEO mi sice sedne a hodně mě baví, ale přijde mi, že chyb dělám pořád stejně jako v předchozích 15 setech. :-)

NEO-drafty
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    NECRO_BUTCHER: Jojo, když je člověk spořivej...

Takhle vypadají moje packy na čistě draftovacím alt accountu. Za Ikorií je ještě mix 50 packů starších setů. Zendikar jsem z nějakého důvodu (čti: úplně bezdůvodně) rozbalil, těch bylo taky asi osmdesát.

packy
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tak vault jde i do 4 cifer, kdyby to někoho zajímalo :-D

V0IT
    V0IT --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ICARUS: Aha, díky toho jsem si nevšimla.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ROBIN_SNNS: Co ten Archon of Emeria? "Each player can't cast more than one spell each turn."
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jak je možné, že soupeř přeskočí mé kolo? Soupeř si udělal slušnou hordu, ale já měla dva double strike(y) v exilu a na ruce tashu. A zahraju jeden double strike a najednou je soupeřovo kolo a on na mě jede s hordou... WTF?!!

ASYD
    ASYD --- ---
    Arena prave ted > 400 gemu za 1500 kovaku
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Before previews for Streets of New Capenna officially begin, I thought it would be fun to do another of my Duelist-style teasers where I give tiny hints of things to come. Note that I’m only giving you partial information.

First up, here are some things you can expect:

• five mana costs, using existing mana symbols, that we’ve never used before

• a spell that costs 13BB

• a mechanic we’ve tried to get in numerous sets finally finds a home

• a creature type theme for a draft archetype that’s never been used before

• a red creature that can make token copies of creatures you control

• a card that adds WWUUBBRRGG

• a mechanic which first premiered in a Standard-legal set in the 00’s sees a return to Standard

• a card that makes Cat and Dog tokens

• a draft theme caring about a threshold in the graveyard we haven’t cared about before

• multiple white cards capable of drawing a card each turn

Next, here are some rules text that will be showing up on cards:

• “Then if you control ten or more creatures, you may play the exiled card without paying its mana cost.”

• “Copy target spell you control that wasn’t cast.”

• “As an additional cost to cast this spell, sacrifice a creature, discard a card, or pay 4 life.”

• “If exactly three colors of mana were spent to activate this ability,”

• “Create a 1/1 blue Fish creature token”

• “When you cast this spell, copy it.”

• “WUBRG, T, Sacrifice CARDNAME:”

• “where X is the number of permanents you’ve sacrificed this turn.”

• “Count the colors of the sacrificed creature,”

• “You may cast any number of the copies without paying their mana costs.”

Finally, here are some creature type lines in the set:

• Creature – Devil Warrior

• Creature – Raccoon Rogue

• Creature – Bird Assassin

• Creature – Plant Dinosaur

• Artifact Creature – Treasure Dog

• Artifact Creature – Angel Warrior

• Legendary Creature – Sphinx Demon

• Legendary Creature – Cat Citizen

• Legendary Creature – Cephalid Advisor

• Legendary Creature – Vampire Demon Noble
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: To je v pohodě, já si toho taky nevšiml hned a teď se citím trošku provinile, že jsem vyžral jediný :) ale z těch předešlých jsem si nic nevzal, tak asi zbytečně :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: RUNYAR: lol my bad, beru zpet, jak to ma ruzny velikosti, tak jsem vubec necekal, ze je to ten samej :D
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: No víš, já jsem si vzal ten druhý, ale pak jsem si všiml, že oba obrázky obsahují stejné kódy :) Proto jsem to nakonec neuvedl
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    MATHES: je to jen jeden, netusim, proc jsou ty obrazky dva pod sebou (dal jsem ho jako prilohu postu).
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: v prvni rade, je supr, ze pises, ze sis to vzal.

pro priste k dokonalosti chybi jen zdibicek - upresnit ktery sis vzal :D
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Vzal jsem si, děkuji
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    nevím, zda to je ještě k něčemu.. kdyžtak se smažu

WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ROBIN_SNNS: Nikoliv v pauperu můžeš, hrát všechny karty, které nejsou zabanované a zároveň někdy v historii MTG vyšli jako common a dokonce do toho platí i to, že vyšli, jako common jen MODu. Trochu to zamotává Arena, která nemá pořádný card pool a proto, se tam pauper trochu ohýbá...
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MATEEJ: Lightning bolt by se pauperu neměl dát hrát, protože ve STX byl značen jako Rare.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam