• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    YETTY: To posledni neni uplne pravda. I po udeleni dmg stale trva combat a bytosti utoci/blokuji pokud hrac chce podrzet prioritu. Jednak je to jediny zpusob jak aktivovat kartu Desert ale da se tim treba trikovat nejakymy ETB efekty napriklad pres ninjutsu kdy muzes potvoru vymenit az pote co puvodni bytost udeli dmg. Na arene to asi moc fungovat nebude ale v papiru ano, jen musis nahlasit ze chces jeste neco delat v dmg fazi.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    YETTY: se zeptam blbe, ale mam v jeho tahu moznost vynest zemi, kdyz ji v mem nezahraju?
    YETTY
    YETTY --- ---
    Abilitu této landy můžeš zeslat pouze v combat fázi. To znamená buď při deklaraci útočníků nebo blockeru. Po udělení dmg to nezahraješ.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Nebo to mam hrat jako instant po deklaraci utocniku?
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak priste screenshot pls
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ASYD: ta ma normalka kreatury tapnuty po utoku
    ASYD
    ASYD --- ---
    NE7RA: tak asi neni co cilovat
    ASYD
    ASYD --- ---
    na ruce ti zadnou slevu neudela...zni to ze to budes mi za 1W
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ASYD: k tomu se nedostanu
    ASYD
    ASYD --- ---
    NE7RA: a co cilujes?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ASYD: mam jednu na stole. Druhou na ruce se zlutym okrajem. Tak ji vynesu, vyberu discard a nic.
    ASYD
    ASYD --- ---
    zahrajes kdykoliv - ani to necastis, je to abilita - ale muzes cilit pouze utocici nebo blokujici bytost
    sleva jedne bezbarve za kazdou legendarni bytost co ovladas
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Jak mam zahrat tuhle kartu, abych dal ty 4 damaze?

KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATEEJ: nechápu, proč to neudělali třeba za 0 - 50 - 100 - 150, aby to mělo aspoň trochu šťávu a přitom to nebyl úplný exploit.
    ASYD
    ASYD --- ---
    WRATA: jj to byl zlej blindspot z me strany...tak nejak jsem to hledal pod hlavnim popisem eventu, ne nadnim
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: Nerfli Omnatha a jeho nerfnutá verze je tudíž legal v Historic Brawlu. U Winoty imo žádné změny neproběhly.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Teď na mě vyskočil update se změnama karet a mimo toho, že nerfli Winotu, je v historic brawlu odbanovanej Omnath. Jenže ať hledám kde hledám, nenašel jsem k tomu nikde info.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Jo a kdybyste si jako já mysleli, že je to 100 goldů za každý win, když je mezi nima to +, tak to je podle oficiálního vyjádření neaprílový visual glitch. Strašný amatéři.

neo-123-tatsunari-toad-rider
    ASYD
    ASYD --- ---
    WRATA: jo? nevidel jsem...i tak je to predevsim zabava hrat
    WRATA
    WRATA --- ---
    ASYD: Rudym pismem je tam napsany ze je to phantom event takze karty nezustavaji
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Je to nepochopitelný, tohle WotC udělaj jenom na apríla, a to ještě když zrovna vyjde na 29. února.
    MATHES
    MATHES --- ---
    to neni mozny, to musi bejt bug
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam