• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    YETTY
    YETTY --- ---
    NE7RA: Zemi můžeš vyložit pouze ve svém kole v main phase. Buď precombat nebo post combat.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NE7RA: ne. ale muzes v jeho kole zahodit do channel ability
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NE7RA: resp. By to znamenalo, ze tu abilitu zahraju pouze v moji combat fazi a bez vylozeni zeme. Zkusim :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    YETTY: se zeptam blbe, ale mam v jeho tahu moznost vynest zemi, kdyz ji v mem nezahraju?
    YETTY
    YETTY --- ---
    Abilitu této landy můžeš zeslat pouze v combat fázi. To znamená buď při deklaraci útočníků nebo blockeru. Po udělení dmg to nezahraješ.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Nebo to mam hrat jako instant po deklaraci utocniku?
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak priste screenshot pls
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ASYD: ta ma normalka kreatury tapnuty po utoku
    ASYD
    ASYD --- ---
    NE7RA: tak asi neni co cilovat
    ASYD
    ASYD --- ---
    na ruce ti zadnou slevu neudela...zni to ze to budes mi za 1W
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ASYD: k tomu se nedostanu
    ASYD
    ASYD --- ---
    NE7RA: a co cilujes?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ASYD: mam jednu na stole. Druhou na ruce se zlutym okrajem. Tak ji vynesu, vyberu discard a nic.
    ASYD
    ASYD --- ---
    zahrajes kdykoliv - ani to necastis, je to abilita - ale muzes cilit pouze utocici nebo blokujici bytost
    sleva jedne bezbarve za kazdou legendarni bytost co ovladas
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Jak mam zahrat tuhle kartu, abych dal ty 4 damaze?

KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATEEJ: nechápu, proč to neudělali třeba za 0 - 50 - 100 - 150, aby to mělo aspoň trochu šťávu a přitom to nebyl úplný exploit.
    ASYD
    ASYD --- ---
    WRATA: jj to byl zlej blindspot z me strany...tak nejak jsem to hledal pod hlavnim popisem eventu, ne nadnim
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: Nerfli Omnatha a jeho nerfnutá verze je tudíž legal v Historic Brawlu. U Winoty imo žádné změny neproběhly.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Teď na mě vyskočil update se změnama karet a mimo toho, že nerfli Winotu, je v historic brawlu odbanovanej Omnath. Jenže ať hledám kde hledám, nenašel jsem k tomu nikde info.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Jo a kdybyste si jako já mysleli, že je to 100 goldů za každý win, když je mezi nima to +, tak to je podle oficiálního vyjádření neaprílový visual glitch. Strašný amatéři.

neo-123-tatsunari-toad-rider
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam