• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    Thragtusk 2.0

WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: Sak bolt byl banned na historicu uz pri releasu Strixheavnu kde byl v Mystical Archivu
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tak Lajtňáč není v Areně legal v Pauper, zřejmě proto, že tomu říkají Historic Pauper a Lajtňáč není Historic legal.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    OLA44: díky
    OLA44
    OLA44 --- ---
    V daily deals mate 550g za 50 ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: vyšel nám teď takovej jednomanovej counter:))
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: V reakci na equip ti vypne druida. Na to kolo to vetsinou staci
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: ale nejak uplne nechapu. jak to zabiji dress down?
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: kdybych se nekdy naucil pouzivat reddit, tak mozna jo :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tady nekdo sleduje r/mtgfinance co? ;) Uz jsem to psal tam. Heliod company zabilo printnuti Dress Downu, tohle ani nema smysl stavet
    MATHES
    MATHES --- ---

Hello my new BFF

RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: aha, díky za info
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: vyjdou v unfinity, ktery melo vyjit 1. dubna, ale je odlozeny bez konkretniho data
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Mám dotaz, nevíte někdo jak to bylo s těmi landy co ukazovali na začátku ND série? takové ty planetární...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATEJKYS: s tim doomsdayem a free counterem souhlasim, jeste teoreticky by to mohl hrat nejaky "non-blue" control a splashovat na to modrou, treba neco jako byval 5c loam, kde byla modra jen na oko/uro
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    PLOMBDENTIST: Zrovna u Doomsday si myslím, že tam chceš jen free countery, abys to mohl rozjet třeba na dvou zemích a petalu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATEJKYS: umim si to představit v combo decku na ochranu comba, ted se treba v doomsday hraje daze, atd. ale asi mi porad na tohle prijde flusterstorm lepsi, ono je taky blby, ze se to moc nekombi se soft countery, takze treba do infectu bych si to nedal, kdyz tam hraju daze a pierce
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    MATHES: Ok, tak to jedeme jeden o voze a druhý o koze :) Já reagoval na začátku na tvou zmínku o eternal formátech větou: "Nevěřím, že to uvidím na legačce někoho hrát."
    Vintage si vůbec neodvážím soudit. O tom formátu vím prd.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEJKYS: ty zustavas u legacky, já mluvím hlavně o vintage:)
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    MATHES: Já zůstanu u legačky. Jen tě prosím o příklad, v jakém decku to chceš mít. A kdy bys to vytáhl ze sidu. Mě prostě nic nenapadá a proto si myslím, že se to v legačce neobjeví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam