• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    YETTY
    YETTY --- ---
    WRATA: Díky. Zkusím na to mrknout. Pokud by to nestalo balík, určitě bych to rád vyzkoušel.
    WRATA
    WRATA --- ---
    YETTY: Dost lidi pouziva https://www.manatraders.com/
    Co vim, funguje to tak ze si pujcujes karty v hodnote x dle toho jake mas predplatne a je jedno jestli par karet nebo cely deck
    YETTY
    YETTY --- ---
    Otázka na MTG Online.
    Nějak jsem se tomu po celý život vyhýbal. Hlavně kvůli tomu, že dávám peníze do papíru a ještě bych měl platit za karty v online světě. Každopádně jsem teď zaslechl, že existuje nějaký typ "subscribe"? Máte s tím někdo zkušenosti? Představoval bych si měsíční předplatné, kde se dostanu ke všem kartám či kartám daného formátu? Projel jsem pár videí na yt, ale nejsem z toho moc rozumný. Kdyby jste to někdo využíval, byl bych rád za jakýkoliv popis, abych si představil jak to funguje. Dík.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    RUNYAR: Díky!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Pro ty co rádi věci jako alternativní zadní stranu karet, pár dárečků pro Arenu

Released / Code / Reward
    2022/04/08 / InformationIsPower / Obscura Sleeve
    2022/04/08 / CrimeIsAnArtForm / Maestros Sleeve
    2022/04/08 / AlwaysFinishTheJob / Riveteers Sleeve
    2022/04/08 / FunIsntFree / Cabaretti Sleeve
    2022/04/08 / ReadTheFinePrint / Brokers Sleeve
    MATHES
    MATHES --- ---
    Thragtusk 2.0

WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: Sak bolt byl banned na historicu uz pri releasu Strixheavnu kde byl v Mystical Archivu
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tak Lajtňáč není v Areně legal v Pauper, zřejmě proto, že tomu říkají Historic Pauper a Lajtňáč není Historic legal.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    OLA44: díky
    OLA44
    OLA44 --- ---
    V daily deals mate 550g za 50 ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: vyšel nám teď takovej jednomanovej counter:))
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: V reakci na equip ti vypne druida. Na to kolo to vetsinou staci
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: ale nejak uplne nechapu. jak to zabiji dress down?
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: kdybych se nekdy naucil pouzivat reddit, tak mozna jo :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tady nekdo sleduje r/mtgfinance co? ;) Uz jsem to psal tam. Heliod company zabilo printnuti Dress Downu, tohle ani nema smysl stavet
    MATHES
    MATHES --- ---

Hello my new BFF

RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: aha, díky za info
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: vyjdou v unfinity, ktery melo vyjit 1. dubna, ale je odlozeny bez konkretniho data
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Mám dotaz, nevíte někdo jak to bylo s těmi landy co ukazovali na začátku ND série? takové ty planetární...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATEJKYS: s tim doomsdayem a free counterem souhlasim, jeste teoreticky by to mohl hrat nejaky "non-blue" control a splashovat na to modrou, treba neco jako byval 5c loam, kde byla modra jen na oko/uro
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    PLOMBDENTIST: Zrovna u Doomsday si myslím, že tam chceš jen free countery, abys to mohl rozjet třeba na dvou zemích a petalu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam