• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MATHES: to by asi nebylo legal rozdelit si knihovnu a dat si zbytek karet stranou? :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ACHERON: imo jenom das 6 karet na hlavu. nemusis si davat zbytek knihovny pod prdel:)
    ASYD
    ASYD --- ---
    SYNTAX_TERROR: To je symbol “promo” verzi tech karet - muze to byt klidne na standart-legal karte. V takovem pripade to je proste jen alter puvodni karty
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MATHES: rozumim tomu dobře, že hráč stojí nebo sedí na knihovně mimo 6 karet, ktery ma na hlavě?
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Lama dotaz - v Areně hledám karty do standard decku a v seznamu mi vyskakují s těmito symboly. I když jsem si koupil booster (kamigawy?) v papíru, tak tam jedna karta měla ten symbol padající hvězdy. Co je to zač a jaktože se to může hrát ve standardu?

ASYD
    ASYD --- ---
    To ma aspon zaluda
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: Unfinity
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MATHES: Že by horká turnajová novinka? Vypadalo by to zajímavě XD
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: protoze to je multiplayerova mechanika, ktera je designovana (a nutno rict, ze fakt dobre) prave pro multiplayer, proto ji hodnotit mimo ten format, pro kterej to bylo delany, mi nedava uplne smysl.

srovnavat to s dungem je uplne zcestny, protoze sice na prvni pohled to vypada jako stejna mechanika, tak neni, je to neco uplne jinyho. jediny s cim se to da objektivne srovnavat je monarch, kterej je imho netesne a o parnik silnejsi a lepsi.

chapu, ze low power eterenal formaty s tou mechanikou muzou mit problem, ale to uz je pak asi na uvaze, jestli obecne nebanovat multiplayer mechaniky, protoze v ramci duelu nefungujou tak jak by meli (a hlavne jejich hlavni funkce je v 1v1 uplne k nicemu)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: hele ne, ale když to spojíš tak to začíná být problém... U tohoto mě nejvíce zaráží, že ten asi nejlepší dung se prochází sám od sebe narozdíl od ostatních...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: a iniciativa ti prijde silnejsi nez monarch jo?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: jenže v Pauperu, když máš iniciativu i Monarcha tak...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: iniciativa je presilena? ja jsem naopak iniciativu chvalil, ze narozdil od monarcha to neni tak brutalne snowbally, ale ty multiplayer hre to dodava dobrou dynamiku (bez monarcha nebo iniciativy spousta lidi nechce jen tak utocit, jakmile tam nejakej emblem pristane, tak uz s tim nikdo nema problem:))

MATEEJ: souhlasim a jeste bych tam teda pridal seek mechaniku, ktera mi taky dava smysl. perpetually picoviny se mi nelibi (prijde mi to hrozne lazy design) a draft from spellbook vylozene nesnasim, protoze je to hroznej highroll
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WIRUSS: Pro mě byla specialize první alchemy only abilita, která dávala smysl. Spellbooky a další random mrdky jsou divný a věci jako perpetually nebo boon nejsou zas až tak odlišný od counterů, exile nebo emblému.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATEEJ: ano úplně to nesedí, ale celkově mě tahle produkt dává vlastně větší smysl než různé Baldurs Gaty, které se snažili hromadu věcí naroubovat a buď to nefungovalo, nebo když už tak na limited, nebo zase je to možná na některé formáty přesílené, jako iniciativa...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    zlaťáky zdarma v aréně v rámci nabídky dne
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    V0IT: Ten W40 je první Universes Beyond záležitost, u který mi přijde, že napasování jiného IP lore do systému magicových pěti barev s určitými vlastnostmi nefunguje dobře, přesněji řečeno přesvědčivě.
    WRATA
    WRATA --- ---
    V0IT: Tohle je o dost horsi nez Torbran protoze tohle ma podminku na 1 dmg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam