• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ASYD
    ASYD --- ---
    dnes v arene gemy za kovaky
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Sweet

ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES: ja teda myslel standard
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: ten na tech formatech uz je, ne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Mne spis zaujal monastery swiftspear
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    vzhledem k tomu, ze je na obou formatech legalni wishclaw talisman, ktery povazuju za silnejsi kartu, tak nerikam nic
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Co říkáte na to, že Diabolic Intent přijde na Modern či Pioneer?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tak ja jsem hral v den releasu. Co jsem koukal tak Liliana je absolutne broken
    MATHES
    MATHES --- ---
    ale na goldu uz to je o dost tezsi:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: aha, nemam tuhle zkusenost. vcera jsem na to narazil, ze to zkusim a za 7 hodin prohral jednou
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Ano, po hodine me to zaclo matchovat s lidma co do toho ocividne nasypali penize tak sem dal uninstall
    MATHES
    MATHES --- ---
    zkousel nekdo Magic Spellslingers? Je to takovy dite HS a MTG, je to primo od wizardu
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    FORACE: Jj. četl jsem, ale ani z Oracle textu karty, ani z Printed to není úplně jasné. Jako je to v principu jedno, balíček s kanónen stavět rozhodně nebudu. Jen jsem nedávno zahlédl tu kartu a první, co mě napadlo, že kolem toho bude určitě nějaké pěkné kombo :)
    Kombo na turnaji jsem naposledy hrál tak před dvaceti lety (Prosperous Bloom).
    FORACE
    FORACE --- ---
    PLACHOW: Rulings
    6/8/2016 You must choose a target for Goblin Charbelcher's ability as you activate it, before you reveal any cards.
    6/8/2016 If you reveal no land cards, Goblin Charbelcher deals damage equal to the number of cards revealed, and then you may order your library as you like.
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    No že vystřelí bez zemí je takové divné.... "Reveal cards from the top of your library until you reveal a land card." To mi logicky přijde jako nesplněná podmínka, když tam žádné země nemá a revealne celý deck. Chybí mi tam nějaký trigger. Ale chybí tam dvojtečka nebo "when you reveal land" apod. takže budiž, asi vystřelí. Takový divný nejednoznačný wording (je ale i v Oracle).
    WRATA
    WRATA --- ---
    PLACHOW: Double Face Cards (DFC) funguji pouze v momente kdy je hrajes a nikdy jindy. Tedy druha strana je aktivni pouze v pripade kdy ji hrajes z ruky a hlasis souperi ze ji hrajes jako zemi. Podle symbolu pred jmenem je jasne co dana karta je v decku/decklistu a po kazde hre by jsi mel vratit karty tak aby byla jasna predni strana.

Jina vec teda je ze koukas na extremne stary decklist a v dnesni dobe neplatny protze SSG dostal ban takze decklist se trochu zmenil viz https://www.mtggoldfish.com/archetype/modern-belcher-e9e93d4f-ed4a-44f6-9173-f8bd560e3900#paper
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLACHOW: kanon bez zeme v decku vystreli
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PLACHOW: Ne, když ta karta není ve hře, tak se bere jen podle její přední strany. Až v okamžiku, kdy hráč tu kartu hraje, tak si může vybrat, jestli hraje přední nebo zadní stranu.
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    ICARUS: no bez země ten kanón nevystřelí. Takže spíš na konec hráč řekne "... a tahle oboustranná teda není sorcery, ale země. Bum!" Proto jsem se ptal, jak fungujou to oboustranné karty. Jako že si hráč může podle situace říci, co ta karta je?
    BRZY
    BRZY --- ---
    Cusz
    Chodite někdo v naky particce občas hrát commander ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam