• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    hlásím na MTGA draft token -10%

já si ho vždycky rád vezmu.. :-)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    KVIIIK: Tenhle to většinou vyřeší..

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Asi nejdelší hra v Areně ever.
    Nakonec jsem prohrál na timeout z vlastních triggerů (konec kola bylo klikání na 10 minut). Kdybych příští kolo zaútočil, tak už ho dám :D

TOYAK
    TOYAK --- ---
    Dnes v akci v Aréně slevněný boostery!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Dnešní měnu na aréně 400gemů za 1500z
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Není tu náhodou někdo z Tábora? Zajímalo by mě jestli se tam dají někde koupit MtG.
    BOREC
    BOREC --- ---
    HEERO: za mě super kousek
    HEERO
    HEERO --- ---
    WIRUSS: proti červený a zelený do sidu fajn, ale jinak to nic nedělá, destroy ho řeší bez postihu
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Hlavne je na krivce pomerne vysoko a na stejnem alotu mas Sheoldread. Imho to budou mozna hrat nejakej budget verze kde lidem chybi prave ta Sheoldread.
    Ten pool midrange karet je pomerne primocarej a na tohle uz proste neni misto
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    WRATA: Tak on se MTG od roku 2011 docela posunul... Je to silná potvora, ale je až moc věcí, jak ji zabít bez ztráty kytičky, ale myslím si, že na STD a Pioneer monoblack by se mohla vyskytnou. Jen na tom pioneer je to takové ... nic moc no, max ve 2 kouscích...
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Pioneer a pripadne dalsi formaty. Tam to nebude nic moc
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Ale tak čistě černá dostane posilu ;-)

DRUI
    DRUI --- ---
    WIRUSS: Prvni, diky!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    WIRUSS: Ahoj, vzal jsem druhej, díky
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Mám tu ještě kódy na boo do Areny z Dominaria United (nezapomínejte na limit 5 na edici/účet)
    4B184-71F16-6988F-D5558-AF21C
    4B184-D1C47-C1319-2A94E-C4CE7
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KAPITAN_JACK: Povolila, jen jsi buď musel mít full control, nebo odkliknutou fázi stop...
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    WIRUSS: Anekdota, ale hraju modrobílý deck a baví mne když můžu Sheoldred 2x vrátit na ruku před Draw a pak counternout. :)
    BTW pletu se nebo před Sheoldred Arena nepovolila hrát instanty před Draw fází?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    No, pokud vezmeme data z untapped.gg, kde sice není vše, ale u to používá hromada lidí a na aréně a nyní je tam extrémní množství zápasů (BO3, Ranky: Gold>Mythic, 15.11.>dnes tak jen Grixis Mid. 34k zápasů, UW 6,4k, Mardu Angels 8,8k). Tak se sice hraje nejvíce, ale rozhodně nejvíce nevyhrává...

Pokud se na druhém obrázku podíváme na aktuální metu (BO3, Ranky: Gold>Mythic, 6.12.>dnes), tak v 4 top tier decích se probíraná Sheoldred nehraje ve 3 pokud dáme BO1, tak tam se hraje více, ale rozhodně nevyhrává...

WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Nejde o to, že by černá dělala něco, co dělat nemá, nebo že by ostatní barvy neměli odpovědi, ale o to, že černé se dostala tuna strašně silných karet, což je za mě prostě nuda.

Ale alespoň mě to dovedlo k tomu, že jsem po dlouhé době zas odinstaloval Arenu ;-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WENOUSH: Zelene ma fight karta, modra ji umi ukrast (anebo pripadne rovnou zrusit) a cervena ma Rending Flame pripadne bytosti s first strikem a lightning strike takze ty odpovedi existuji ve vsech barvach
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam