• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    rád bych se zeptal, co by bylo nejlepší udělat, když chci ženu a syna naučit mtg. chtěl bych nějaké jednoduché starter decky, kde budou fakt jen triviální karty bez složitých funkcí... díval jsem se, že prodávají nějaký starter set, ale nevím, zda není ještě něco lepšího...
    mám samozřejmě bednu s odpadem, ale jsem trochu líný z toho udělat funkční decky... máte někdo zkušenost s aukrem a tam kupovanými decky?
    díky!

2022 Arena Starter Kit | Najada.games
    https://www.najada.games/produkt/2022-arena-starter-kit-Q5DM9K/?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROBIJEC: Dík já už jsem myslel, že wizardi přešli na podobnou politiku jako u Pokemonů, kdy máš v každým boostru kód do online hry
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A i když Arenu hraješ, tak na jednom Arena účtu můžeš uplatnit jen jeden prerelease kód.
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    HONCKA: Když jdeš na prerelease do herny, tak 1 kód otevřeš v každém prerelease packu. Jelikož nehraju arénu, tak je fér to před vyhozením do kartonu vyfotit a hodit sem :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HONCKA: preview booster phyrexia all will be one
    MATHES: celkem by se mi hodila jako alternativni commander do GW homebrew decku, ta prvni abilita je skoro irelevantni, lepsi staty jsou fajn, ale nejvetsi boost je, ze muze zachranit artefakt (jitte, winter orb)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROBIJEC: z čeho to je?
    DRUI
    DRUI --- ---
    MATHES: sacrifice vs exile? Sacrifice mi prijde silnejsi - ale mozna je to tim ze ted hraju return zombie deck :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    Powercreep isnt real, it cant hurt you!
    Meanwhile:

MATHES
    MATHES --- ---
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    MAKROBIJEC: Beru horní. Dix
    ASYD
    ASYD --- ---
    beru spodni, dik
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja mel enduring ideal kozu a byla to pecka...jak rikas, vyhralo to spis nahodou, ale sranda s tim byla
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    LOP4TA: koza je skvěle crazy deck, taky jednu mám, sice se s ní moc nevyhrává, ale umí tu hru celkem oživit:D
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    MATHES: joo navigator je rizek, kdyz se mi dostal do ruky tak sem k nemu musel poridit palinchrona :D a u te ascedancy me nenapadlo ze to vlastne odtapuje dorky. ja jsem tedka postavil kozu(zedruu), tak uvidim jak se to chyti v playgrupe.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATHES: deadeye navigator je moje oblibena karta, kdyz vysel, tak ho po draftu v rytirovi nechali hraci na stole jako bulk co nikdo nechtel, pritom je to takova OP:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    TOTALLYDIZZIED: Taky to bylo poprve a naposled, kdy jsem ji hral,)
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    MATHES: pamatuju taky na jednoho imperátora, kde si hrál Breyu a pak to nebylo o tom, že bychom chtěli zakázat dvoukaretní komba, ale rovnou hru s Matesem, že si ten pasiáns můžeš skládat u stolu vedle:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOP4TA: mam tam dve kill comba. obe potrebuji na stole Gartha a nejakej enchak co dava haste

1. kombo je deadeye navigator, kterej s Garthem (a haste) dokaze udelat nekonecno many a liznout celej deck, pak grapeshot na win
    2. kombo jsou manadorks + jeskai ascendancy + garth, kdy se vetsinou prolizes dostatecne daleko aby opet prisel grapeshot na kill
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    MATHES: a cim ze to vrazdis? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam