• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ROBIN_SNNS: :))))
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    A taky jeden kandidát na ban:
    Phyrexian Obliterator BBBB, 5/5, trample

některé barvy jsou proti němu prakticky bezmocné. Pokud se jej rozhodnete zabít, musíte totiž počítat s tím, že pokud máte méně než 5 vlastních potvor, sežere vám při zabití i ostatní permanenty a to vč. zemí. Což je teda za čtyři černé many skutečně OP.
    HEERO
    HEERO --- ---
    ROBIN_SNNS: respektive 3 manový
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jinak pozor, s novým setem se vrací do hry mlecí balíky. Zvlášť čtyřmanový jace je docela nebezpečný.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: alespon se ty karty vyuzijou, ja uz takhle postavil spoustu decku, ze zacatku, nez pochopi pravidla a mechaniky, si budou hlavne prohlizet obrazky, tady opravdu nejaka vyrovnanost neni to hlavni.
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    PLOMBDENTIST: asi jo, jen jsem chtěl něco vyrovnaného.. ale jak to tak říkáš, tak si k tomu možná o víkendu sednu a zkusím se těma plívama prohrabat...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Postavit dva random zacatecnicke decky z krabice karet imho netrva ani pul hodiny, ale jestli ti prijde jednodussi neco hledat a objednavat nebo nekam chodit, tak prosim.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    MATHES: je to tak, ve vedlejsim klubu (taky jsem mel v hlave, ze to nekdo zminoval)... https://aukro.cz/uzivatel/redmanb
    ma tam ale ted samy vicebarevny krome monoblack.. no zkusim a pak muzu poreferovat..
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jakou třípísmenou zkratku má nový nový set Phyrexia?
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    KAPITAN_JACK: to není cesta. Já jsem už starej se učit hrát na PC;) chci aktivitu mimo PC..

Zkusím dohledat to Aukro a stavím se v najáda jestli nemají nějaký startéry..
    Dekuji
    ASYD
    ASYD --- ---
    KAPITAN_JACK: to neni zrovna spolecenska rada
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Co prostě do oblíbeného zařízení nainstalovat Arenu? Má tutorial, prebuilt decky, dá se tam vyzkoušet hromada formátů, to vše z pohodlí domova a víceméně zadarmo...
    MATHES
    MATHES --- ---
    nemuzu se zbavit pocitu, ze tady nekdo nedavno vychvaloval nejakyho typka co stavi budget decky a prodava je na aukru nebo ebay
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATEEJ: Aha, tak to je smutný, že to už zařízli. Vlastně mě to ani nepřekvapuje.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ICARUS: [MATEEJ @ MAGIC THE GATHERING : it is one (ale az v utery)]

(Což neznamená, že jim nějaké v hernách ještě nezůstaly, oni je totiž nijak aktivně potenciálním novým hráčům necpali.)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: V hernách by měli dávat zdarma nějaké velice jednoduché startovní decky.
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    rád bych se zeptal, co by bylo nejlepší udělat, když chci ženu a syna naučit mtg. chtěl bych nějaké jednoduché starter decky, kde budou fakt jen triviální karty bez složitých funkcí... díval jsem se, že prodávají nějaký starter set, ale nevím, zda není ještě něco lepšího...
    mám samozřejmě bednu s odpadem, ale jsem trochu líný z toho udělat funkční decky... máte někdo zkušenost s aukrem a tam kupovanými decky?
    díky!

2022 Arena Starter Kit | Najada.games
    https://www.najada.games/produkt/2022-arena-starter-kit-Q5DM9K/?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROBIJEC: Dík já už jsem myslel, že wizardi přešli na podobnou politiku jako u Pokemonů, kdy máš v každým boostru kód do online hry
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A i když Arenu hraješ, tak na jednom Arena účtu můžeš uplatnit jen jeden prerelease kód.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam