• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: spacak je ozcnaceni (zpravidla) dvoumanovych enchantu v bile, ktere znemoznuji bytosti utocit ci blokovat (podle puvodni karty pacifism). aktualni zastupce na dvojce je tohle

WIRUSS: smarja pano, vzdyt je to reprint, uz tady s nama jednou byl a zadnou diru do sveta neudelal a, svete div se, neudela ji ani tentokrat
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: Ale počkej já to říkal dopředu, že tohle přijde... A ano je to za mě primárně pokrouceností BO1...
    HEERO
    HEERO --- ---
    ROBIN_SNNS: a už si ho potkala v zeleno-cernym decku s kartama typu fights with another.... :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ASYD: A to je prosím co?
    DEJLIC: Kterého? Vindicator? Toho je sice taky problém se zbavit (hlavně nevím nevím jak u fritky), ale aspoň mi není schopný zrušit pět zemí naráz.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ROBIN_SNNS: Spacak stoji dve many
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    ROBIN_SNNS: jeho bílého bráchu známé taky že?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jo a dneska je Phyrexia ONE booster s 10% slevou (900zl)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ROBIN_SNNS: :))))
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    A taky jeden kandidát na ban:
    Phyrexian Obliterator BBBB, 5/5, trample

některé barvy jsou proti němu prakticky bezmocné. Pokud se jej rozhodnete zabít, musíte totiž počítat s tím, že pokud máte méně než 5 vlastních potvor, sežere vám při zabití i ostatní permanenty a to vč. zemí. Což je teda za čtyři černé many skutečně OP.
    HEERO
    HEERO --- ---
    ROBIN_SNNS: respektive 3 manový
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jinak pozor, s novým setem se vrací do hry mlecí balíky. Zvlášť čtyřmanový jace je docela nebezpečný.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: alespon se ty karty vyuzijou, ja uz takhle postavil spoustu decku, ze zacatku, nez pochopi pravidla a mechaniky, si budou hlavne prohlizet obrazky, tady opravdu nejaka vyrovnanost neni to hlavni.
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    PLOMBDENTIST: asi jo, jen jsem chtěl něco vyrovnaného.. ale jak to tak říkáš, tak si k tomu možná o víkendu sednu a zkusím se těma plívama prohrabat...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Postavit dva random zacatecnicke decky z krabice karet imho netrva ani pul hodiny, ale jestli ti prijde jednodussi neco hledat a objednavat nebo nekam chodit, tak prosim.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    MATHES: je to tak, ve vedlejsim klubu (taky jsem mel v hlave, ze to nekdo zminoval)... https://aukro.cz/uzivatel/redmanb
    ma tam ale ted samy vicebarevny krome monoblack.. no zkusim a pak muzu poreferovat..
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jakou třípísmenou zkratku má nový nový set Phyrexia?
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    KAPITAN_JACK: to není cesta. Já jsem už starej se učit hrát na PC;) chci aktivitu mimo PC..

Zkusím dohledat to Aukro a stavím se v najáda jestli nemají nějaký startéry..
    Dekuji
    ASYD
    ASYD --- ---
    KAPITAN_JACK: to neni zrovna spolecenska rada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam