• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: respektive defaultni verzi čehokoli, co má víc různých artů/vydání
    MATHES
    MATHES --- ---
    V arene si muzete konecne nastavit DEFAULTNI BASIC LANDY

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KUTAS: jo, to sem prehlidl
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Ve storu gemy zadarmo

050-1
    HLOH
    HLOH --- ---
    HEERO: Mně dost baví tohle: https://www.mtggoldfish.com/archetype/standard-mono-blue-tempo-mid#paper
    Ale trošku upravený, bez Delverů (jsou úplně naprd proti červeným a těch je dost) s trošku jinýmy kouzly (troch víc counterů a lízání).
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Dnes v Aréně 400 gemů za 1500z
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: musim rict, ze T2 thalia boli :D
    ASYD
    ASYD --- ---
    Soldieri celkem valcujou
    ASYD
    ASYD --- ---
    HEERO: Ja jedu uw soldiery, rw heroic, br artefakty, ug poison
    MATHES
    MATHES --- ---
    winrate moc neresim, protoze to hraju zatim jak debil, ale hlavne zahraj vaska, lizni 5 a pristi kolo to zopakuj je proste fajn :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: https://www.mtggoldfish.com/deck/5476710#paper

premejslel jsem uz tyden nad timhle, kamos mi psal, ze jak jsem o tom mluvil, tak mu to nedalo a postavil to a ze je to super.

nekecal, je to fakt bozi))
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: od vcera jo :D
    HEERO
    HEERO --- ---
    Hrajete někdo STD bo1? Co případně hrajete? Já se nějak nemůžu rozhodnout, co hrát.... jediný co nehraju jsou aggro decky. Původně jsem hrál esper, ten docela funguje, ale už ho mám moc ohrany, teď sem hrál chvíli 5C atraxu a teď zase hraju mono Black midrange, ale prostě se nemůžu dostat alespoň na ten win rate 65-70%....
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: druhý obrázek celá první řada, děkuji mockrát.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAPITAN_JACK: Jenze NFT nikdy nebudou mit tu hodnotu co fyzickej predmet presne protoze neni koncipovany aby melo jednoho majitele. Jestlize skutecne bude existovat pouze jeden kus v danem provedeni tak to cenu proste mit bude. Viz karty pro viteze PT. Pokud se jich ten clovek bude chtit zbavit tak neni problem je hodit na ebay od dolace a kazdej se imho vysplha na desitky, mozna i stovky tisic dolaru. Vsak se staci podivat kolik dneska stoji PSA 10 Charizard z prvni edice. Tech je na svete 123 kusu a ceny na aukcich se pohybuj 250k-400k$
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    WRATA: Většinou když se dneska dělá něco "sběratelského", tak to moc na hodnotě nenabere. Viz třeba práve ty NFT. První Superman má velkou hodnotu protože ho lidi tehdy házeli do koše, bylo to spotřební zboží.
    Taky by bylo vtipný, kdyby se ten unikátní One Ring nikdy nenašel...
    BOREC
    BOREC --- ---
    To si děláš kozy, že ten ring bude jen 1x :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Jenze narozdil od NFT tahle karta bude mit jednoho majitele kterej za ni dostane tolik kolik lidi budou ochotni zaplatit. Muze se klidne stat ze za 50 let bude nekde v muzeu vedle del od Rembrandta, Moneta, Van Gogha a podobnych.

Ale ano, je to zmrdstvi
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Jsem zvědav, zda se pohnout akcie Hasbra, na TW dostávají ve velkém hate za potvrzeného černého Aragorna a druhej za NFT one ring...

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    One Ring dobrý, i když obrázek bez nápadu.

mtg-magic-the-gathering-cards-spoilers-lord-of-the-rings-lotr-the-one-ring

Gandalf je podle mě odfláknutej, mechanicky i výtvarně.

mtg-magic-the-gathering-cards-spoilers-lord-of-the-rings-lotr-gandalf-the-grey

A nejvíc se vždycky těším na basic landy - NO TO SE ASI POSRALI V KINĚ!!! LEVNĚJC A NUDNĚJC UŽ TO DO PÍČI NEŠLO?! DYŤ I GARFIELDOVY NA KOLENĚ DĚLANÝ PLAYTESTY VYPADALY LÍP!!!
    Island v.2 - Iceland (Gamma Playtest)
    https://www.ancestralmtg.com/products/island-iceland-gamma-playtest?_pos=1&_sid=1c736fbbe&_ss=r
    NO TO MĚ TEDA NASRALI, ZMRDI. Jako jo, má to nápad, ale je to nápad, kterej měl bejt okamžitě zahozenej.

mtg-magic-the-gathering-cards-spoilers-lord-of-the-rings-lotr-lands-plains

mtg-magic-the-gathering-cards-spoilers-lord-of-the-rings-lotr-lands-swamp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam