• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    HEERO
    HEERO --- ---
    jinak teda ještě, že možná fabled, ale jinak totální prasečina na tom formátu
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Na aréně zlaťáky zdarma v obchodě. Tak se stavte :⁠-⁠)
    MATHES
    MATHES --- ---
    to razem vysvetluje i tu necekanou miru emoci :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    AFRI: ehm... ne, spletl jsem si ho s Marshallem :D
    AFRI
    AFRI --- ---
    MATHES: Huey taky? To jsem věděl akorat o Marshallovi Sutliffe...
    MATHES
    MATHES --- ---
    AFRI: nejvic emoci ma na svym youtube kanale, kde opravuje hodinky :D
    AFRI
    AFRI --- ---
    BESH: Huey takhle vypadá pořád. Úplně stejně se tvářil a choval, když ještě za CFB streamoval, byly to super záživný streamy :)
    BESH
    BESH --- ---
    BESH: No dobre, nebudu krivdit, Andrew Brown jeste zatim nepusobi jako vyhorela troska.
    BESH
    BESH --- ---
    WeeklyMTG aneb tydenni "show" jednoho ci vice znudenych a otravenych typku z WotC. Tentokrat o standardu.

WeeklyMTG | Play Discussion with William "Huey" Jensen and Andrew Brown
    https://youtu.be/dqryW3F_FEM
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOP4TA: zatimco ten papir je levnej jak nikdy... oh wait :D
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    MATHES: to ani ne, vratil jsem se pred covidem k papiru tak uz arenu ani nehraji ale prijde mi to vysavani dost drsny
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ROBIN_SNNS: what the f***!
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Wizardům už asi jeblo, aneb když se neprodává papírový Magic, zdražíme Arenu.
    Od tohoto čtvrtka 18.5.2023 zdražuje Aréna pro Evropany o 10% a zamyká platební měnu pouze na eura.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    konkretni priklad pro srovnani, btw non-foil delta z khans stoji 799,-, non-foil delta z onslaught 2290,-

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KUTAS: foilove verze karet (krome prvniho printu) jsou temer bezcenne, nechapu, ze ti nekdo radil si ji nechat, obecne karty co nejsou staples na eternal formatech vzdy klesnou a i ty staples po reprintu vzdy klesnou, drzet se z dlouhodobeho hlediska vyplati jen reserved list, nebo prvni verze starych karet (old border) co jsou staples na eternal formatech, zbytek pujde kvuli reprintum vzdy casem dolu...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: pioneer netusim jak moc se hraje, ale hadam, ze min nez stf a pioneer dohromady. nevim na zaklade ceho soudis, ze poptavka z pioneeru tuhle cenu utahne, ja bych se pod to urcite nepodepsal.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: corpse appreiser je za me jeste lepsi.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    A je to teda nedbalostí Wizardů nebo čím, že v podstatě více než polovina decků ve standardu je postavena na několika kartách černé?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam