• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Tak vítěz za nejdebilnější kartu, která naprosto odporuje lore vyhrává Círdan!

RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Dění menu gemy na aréně 400g za 1500z
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: ale pulka fieldu uz neni RB(x)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    No, zdá se, že ty bany měly účinek, i když nejspíš ne zcela dle představ WotC. Protože se vynořují staré známé karty: Arcane Bombardment, Sheoldred the Apocalypse, Vindicator/Obliterator, Ataraxa a Raffine, všecko opravdu chuťovky. Takže až na drobné variace zůstavá černá pořád dominantní.
    MATHES
    MATHES --- ---
    kdyz to rozeberu vic do hloubky

1. aktivace transform - jde na stack
    2. reakce - removal - jde na stack
    3. pass - pass - vyhodnocujeme stack
    4. vyhodnoti se removal
    5. vyhodnoti se transform (v tuhle chvili by teprve prisel trigger)

klicovy je slovo "Transforms" tj musi se otocit na druhou stranu, dokud se to nestane, tak se zadny trigger nedeje.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: nedostane, trigger neprobehne
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A když už jsme u toho, tak jeden dotaz.

Soupeř má na stole Inquisitora a Incubator token. Soupeř aktivuje transformaci tokenu. Já zahraju removal na Inquisitora. Dostane ten transformovaný token ten +1/+1 counter navíc? (Předpokládejme, že nemá víc many na opakovanou aktivaci.)

mom-29-norn-s-inquisitor
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WRATA: Tohle je normální nastavení, nezastaví se ti to před draw, ale ve chvíli, kdy si lížeš, ta její abilita je na stacku a hra ti umožní na ni zareagovat. Ale už je to na stacku, té dmg se nevyhneš (leda snad nějakým preventováním dmg nebo tak).

Aby ses jí vyhnul, musíš si před koncem soupeřova kola zakliknout pauzu na začátek svého kola kliknutím na titěrný kosočtvereček před tvým avatarem, při mouse overu nad tím znaménkem se ti zobrazí text "stop on my upkeep and draw step". Takhle ji můžeš zabít nebo bouncnout během upkeepu, ještě než nastane draw phase.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Asi mam nejaky pokrocily nastaveni protoze vzdy kdyz ma souper Sheoldread na stole tak se mi zastavi faze pred draw a musim to rucne potvrdit ze chci draw a vzit dmg. A dela mi to i kdyz nemam nic na ruce
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    BESH: Budu se snažit odolat a nekupovat a už mám předobluveno, že toho Aragorna mi známej překreslí... ;-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    jinak to arena preskoci, protoze standard shortcut
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAPITAN_JACK: jde to, ale musis si nastavit manualni stopku ve vlastnim upkeepu
    BESH
    BESH --- ---
    KAPITAN_JACK: Afaik ano, proste behem upkeep stepu.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Channel by mělo jít aktivovat po untap, před draw, že jo?
    Chtěl jsem oponentovi vrátit na ruku Sheoldred pomocí Otawara, Soaring City ale Arena přeskočila a rovnou drawla kartu, prohrál jsem tím kolo :(
    MATHES
    MATHES --- ---
    BESH: to bude taky aftermath? :D

tak jako kdyz koupili za mamon prava, tak to podojej jak budou moct zejo
    BESH
    BESH --- ---
    MATHES: Jsou to strasny nenazranci. Ted me pobavilo, ze jim nestaci jeden LotR release ted v lete, ale bude jeste jeden svatecni release LotR v listopadu. To je fakt moc.
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Vyzkouseno. Vsechny jsou fakt standard legal. Mozna si je nejdriv musi naklonovat bokem a pak jit do decku prepnout na standard. Primo ten starter deck prepnout nelze.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tiskarna na penize neasi!
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak uz mame pricing na commander masters

Collector booster za 1600 a normalni za 320... co to kurva je :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: jestli to chapu spravne, tak to souhlasi.

v arene u kazdyho decku nastavujes format. kdyz mas u vsech nastaveny format alchemy, tak ti na std zcervenaj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam