• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    BESH: Je to lehce divný, zajímalo by mne, nakolik v tom hraje roli to, že WotC chce tu Alchemy víc propagovat, že možná nemá na ten set v onlinu trvalá práva a tak ti jednoho dne zmizí nebo to, že v papíru je ten set o dost dražší ale v onlinu ne.
    BESH
    BESH --- ---
    KAPITAN_JACK: Jojo, tam je to jasny, pac je to "jen" modern-legal. Ale ja prave zil v domneni, ze alchemy se lisi od standardu jen v drobnostech, ale ne ze tam dorazi celej set, kterej neni standard-legal.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    BESH: Je to tak, "Important Note: This cannot be played in the current Standard format."
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    BESH: No já právě taky a když dám v deck buildingu new deck, tak to tam je právě jen pod Alchemy.
    BESH
    BESH --- ---
    TOYAK: Coze, to jde do alchemy? Ja hraju jen standard, tak nevim. A tam to rozhodne neni.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Zdarec parto, chápu to správně, že ta nová LOTR edice je pouze Alchemy, takže to standard neovlivňuje?
    V0IT
    V0IT --- ---
    MATHES: buď v klidu, jsou jen v collectorech a box topperech:)
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Tak to je moc pekny. Hodis sem prosim taky decklist pro zajimavost? :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    Hrál jsem rakdos Orcs na amass se splashem na modrou kvůli the mouth of Sauron a modrymu Sarumanovi
    HEERO
    HEERO --- ---
    Dík za rady pánové, skončil jsem na svém prvním limited 2. :) Vyhrál jsem foilovou Glen v promu a nějaký boostry, za 1. místo byl foilovej promo Tarmogoyf
    BESH
    BESH --- ---
    A jeste dodam, ze panovala shoda, ze je LotR sealed deck fakt zabavnej format. Tak pokud muzete, tak si fakt zajdete. :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    HEERO: do Rytíře
    BESH
    BESH --- ---
    Tady decklist. Witch-king jasna bomba. Po 2 hrach vsichni vedeli, ze ho hraju, takze sve drahocenne removaly, ktere obchazi jeho neznicitelnost, schovavali prave pro nej. :)

Orcs, Goblins and Spells - None — Moxfield, a deck building website for Magic the Gathering
    https://www.moxfield.com/decks/i4lRtBLKnEOae1MIZnsydw
    HEERO
    HEERO --- ---
    BOREC: kam jdete?
    BOREC
    BOREC --- ---
    BESH: my jdeme dneska tak jsem zvedavej.
    Syn pocita s tím že si v collector boosteru vytáhneme ten one ring :)
    BESH
    BESH --- ---
    Tak 4 remizy. Rekneme, ze je to od 4 proher posun. :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: uprimne nedokazu si predstavit reprint karakasu v obyc boosteru... but I have been wrong before
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: měl by tam byt karakas, wasteland, cavern of souls a gemstone caverns.... jestli jsem to správně pochopil, tak ty by tedy měli být i v obyčejnych boostrech
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: o wastelandu nevim, ale karakas je box topper
    The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth | MythicSpoiler.com
    https://mythicspoiler.com/
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: jo tak a tam budou asi i ty země jako karakas, wasteland atd....vid?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: ten jedinecnej one ring je jenom v collector boosterech, kterejch vytisknou jen 3,3 milionu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam