• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HUGIN: popravde se mi to moc nezda a vidim tam par dalsich komplikaci, btw jak je to s ruznyma verzema teze karty, kdy nejaka verze je drazsi? jsem nucen hrat verzi do 7,- kc?
    HUGIN
    HUGIN --- ---
    PLOMBDENTIST: Tak buď máš účtenku z rytíře, nebo budu skuhrat pokaždý, když proti tomu prohraju :D
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    WRATA:
    V0IT:
    Děkuji moc za odpvědi.
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    HUGIN: Díky moc, zkusím navrhnout skupině tuto variantu. Za decklisty budu rád.
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    PLOMBDENTIST: V naší groupě se počítá diba, kdy byl deck vytvářen.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HUGIN: jak resite, kdyz rytir kartu ze 7,- zdrazi? to je pak banned?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak jsem zase jednou potkala jeden z nejotravnějších balíků: Land destroyer Je založený na kartě Liquimetal coating v kombinaci s instanty na ničení artefaktů. Ach jo, tyhle komba fakt nesnáším, protože člověka ani nepustí ke hraní.
    HUGIN
    HUGIN --- ---
    TONY_TAIL: Vyloženě k pauper edh sice nemám, ale nedávno jsem se po dlouhé době vrátil k MTG a nadchnul jsem se právě hodně do toho sedmikorunovýho formátu (tj. normální EDH, ale každá karta musí stát max 7 czk na rytíři). Je to snad ještě levnější než pauer a je strašně super, že to není souboj peněženek. Je to imho extrémně zábavný brewovat, příjemný na hraní, pestrý, protože za ty peníze můžeš mít hromadu decků, velmi vřele doporučuju. Kdyžtak můžu posdílet nějaký decklisty pro inspiraci
    V0IT
    V0IT --- ---
    TONY_TAIL: v Hradci jsme ho zkoušeli hlavně jako možnost pro začínající hráče jako vstup do EDH světa (hráli jsme teda duel verzi). Po opadnutí pořátečního nadšení na pauper EDH přestali hráči chodit a přesunuli se na klasický EDH nebo na duel commandera.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TONY_TAIL: Zabanujte Tatyovu (obe verze) protoze to je tak strasne broken commander ze to neni pekny.
    Protoze nebyl v playgrupe zajem to nejak korigovat tak jsme od formatu upustili a preslo se na penny dreadful verze aneb 7 kacek max
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Dotaz do pléna. Máte zkušenosti s pauper commanderem? Nějaké tipy nebo doporučení? Díky!
    V0IT
    V0IT --- ---
    ROBIN_SNNS: ano v podobě Sol Ringu. Je jich 300/700/900 číslovanejch a 3000/7000/9000 nečíslovanejch

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KUTAS: A vytiskli i tři, sedm a devět?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HEERO: devítka ho prej už hledá... :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: kanada
    HEERO
    HEERO --- ---
    KUTAS: neví se od kud nalezce je?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    BESH: vzal jsem s dovolenim, dekuji ;)
    BESH
    BESH --- ---
    Kamigawa prerelease:
    B6B75-57D69-23282-0A314-E4765
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tady ani zminka?

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BESH: To je stejný jako s kočárem ve VOW. [MATEEJ @ MAGIC THE GATHERING : prsteny a tak]

Jelikož je to v krátké době podruhé, tak jsou to zřejmě cílené easter egg, spíš než špatný odhad velikosti výsledného obrázku v tisku.
    BESH
    BESH --- ---
    MATEEJ: Lol, ja jsem si tam tech postavicek vubec nevsiml. Takze jsem si doted prave rikal, ze ty landy vypadaj jako pekny stadardni Magic landy. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam