• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BESH: To je stejný jako s kočárem ve VOW. [MATEEJ @ MAGIC THE GATHERING : prsteny a tak]

Jelikož je to v krátké době podruhé, tak jsou to zřejmě cílené easter egg, spíš než špatný odhad velikosti výsledného obrázku v tisku.
    BESH
    BESH --- ---
    MATEEJ: Lol, ja jsem si tam tech postavicek vubec nevsiml. Takze jsem si doted prave rikal, ze ty landy vypadaj jako pekny stadardni Magic landy. :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Když jsem se při preview rozčiloval, že ty LTR basic landy s designem mapy Středozemě jsou nenápaditý, tak to naštěstí byly jen special full-arts, klasický země jsou super (hlavně ta řeka mě dostává), i když i tady platí, že nápad s postavičkama je v normální velikosti prakticky nezbadatelnej, takže vyšumí do ztracena.

Basic-Land-Island-B

Basic-Land-Island-A

Basic-Land-Mountain-A

Basic-Land-Mountain-B

Basic-Land-Plains-A

Basic-Land-Plains-B

Basic-Land-Swamp-A

Basic-Land-Swamp-B

Basic-Land-Forest-A

Basic-Land-Forest-B
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KAPITAN_JACK: Jejich postoj k Universes Beyond je zmatečnej a zřejmě primárně ovlivňovanej prachama.

Uplně na začátku se snažili vyvážit dva aspekty, "chceme, aby si to lidi kupovali" a "nechceme, aby hardcore hráči řvali, že jim to kurví starej dobrej Magic".

Proto hlásali, že Universes Beyond budou legal jenom v eternal formátech (tj. ani v Modernu ne), kde se kvůli power levelu pravděpodobně nikdy nebudou hrát, ale zároveň je to odemkne casual hráčům pro Commander (navíc u těch cizích IP jsou těmi kartami obvykle postavy, takže legendy).

Souběžně s Universes Beyond na podzim proběhlo Unfinity, kde IMO z čisté nenažranosti jako v jediném un- setu udělali některé karty hratelné i v eternal formátech včetně Pauperu.

U LOTR dávalo smysl neudělat 15 legend, ale celý 350kartový set, to chápu. Ale v tu chvíli lidi z obchodního chtěli, aby to bylo hratelné ve větším počtu formátů. Takže už před dvěma lety ohlásili, že to bude vyjma eternal formátů hratelné i v Modernu a Historicu, čímž popřeli svůj původní postoj k Universes Beyond. A teď se teda ukázalo, že se to dá hrát i v Alchemy, ač to nedává smysl, protože v tom nejsou žádné digital-only mechaniky a ani to nejsou karty, které by vyšly a existovaly jenom digitálně.
    BESH
    BESH --- ---
    As noted above, with The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth, we're bringing you the full experience of a Magic card set. You'll be able to purchase packs in the store, participate in Draft and Sealed events, build Constructed decks for Historic and Alchemy play, and earn rewards as you seek to gain Set Mastery over the Ring.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ltr-7-eagles-of-the-north
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    BESH: Je to lehce divný, zajímalo by mne, nakolik v tom hraje roli to, že WotC chce tu Alchemy víc propagovat, že možná nemá na ten set v onlinu trvalá práva a tak ti jednoho dne zmizí nebo to, že v papíru je ten set o dost dražší ale v onlinu ne.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A není to náhodou jenom do Historicu?
    BESH
    BESH --- ---
    KAPITAN_JACK: Jojo, tam je to jasny, pac je to "jen" modern-legal. Ale ja prave zil v domneni, ze alchemy se lisi od standardu jen v drobnostech, ale ne ze tam dorazi celej set, kterej neni standard-legal.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    BESH: Je to tak, "Important Note: This cannot be played in the current Standard format."
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    BESH: No já právě taky a když dám v deck buildingu new deck, tak to tam je právě jen pod Alchemy.
    BESH
    BESH --- ---
    TOYAK: Coze, to jde do alchemy? Ja hraju jen standard, tak nevim. A tam to rozhodne neni.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Zdarec parto, chápu to správně, že ta nová LOTR edice je pouze Alchemy, takže to standard neovlivňuje?
    V0IT
    V0IT --- ---
    MATHES: buď v klidu, jsou jen v collectorech a box topperech:)
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Tak to je moc pekny. Hodis sem prosim taky decklist pro zajimavost? :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    Hrál jsem rakdos Orcs na amass se splashem na modrou kvůli the mouth of Sauron a modrymu Sarumanovi
    HEERO
    HEERO --- ---
    Dík za rady pánové, skončil jsem na svém prvním limited 2. :) Vyhrál jsem foilovou Glen v promu a nějaký boostry, za 1. místo byl foilovej promo Tarmogoyf
    BESH
    BESH --- ---
    A jeste dodam, ze panovala shoda, ze je LotR sealed deck fakt zabavnej format. Tak pokud muzete, tak si fakt zajdete. :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    HEERO: do Rytíře
    BESH
    BESH --- ---
    Tady decklist. Witch-king jasna bomba. Po 2 hrach vsichni vedeli, ze ho hraju, takze sve drahocenne removaly, ktere obchazi jeho neznicitelnost, schovavali prave pro nej. :)

Orcs, Goblins and Spells - None — Moxfield, a deck building website for Magic the Gathering
    https://www.moxfield.com/decks/i4lRtBLKnEOae1MIZnsydw
    HEERO
    HEERO --- ---
    BOREC: kam jdete?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam