• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    BESH: hraju něco podobnýho a docela to baví. jen místo removalu tam mám spíš černé discardy na ty různý exily a vracečky.
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: hehe, no a teď budeš lidi mučit ty :P
    BESH
    BESH --- ---
    No asi si to eventualne zkusim, musi to byt z druhe strany docela zabava. https://mtgazone.com/user-decks/xoyiwz368zjipclyrp/
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: To souhlasim, porad je to MTG. Jenom paleni permanentu je za me proste extra spicy. :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Já už jsem to tu říkal několikrát, ale v BO1 si člověk prostě nemůže stěžovat, že hraje někdy proti něčemu, na co nemá odpověď (a to sám hraji tak 95 % her na Areně BO1), prostě je to tak od toho SB, ono i ten deck, který Vás sejme, jelikož jste pro něj v BO1 easy matchup, tak má X dalších matchupů, které jsou pro něj na nic...

Ale co je zajímavé, že kromě Capture of Jingzhou, z třetího portálu dostane reprint i Loyal Retainers, docela by mě zajímalo, zda se tam náhodou nedostane i beton - Ravages of War

HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: když nemáš odpověď, tak je otravná většina karet... Jakýkoliv planeswalker, raffine, bílá reanimace ve spojení s tim artefaktem za 9 many jak ti sakce 3 bytosti a pak si každý kolo vynadava z hrobu, to tak prostě je, mtg je o odpovědích :D
    HEERO
    HEERO --- ---
    NECRO_BUTCHER: CGB to zkoušel hned po vydání obliteratora na std a funguje to skvěle:)

💀🌳 BROKEN IN BO1 | Obliterator Fight Meme | Standard #mtgarena
    https://youtu.be/CUPDgT0tPHA
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    BESH: zase splashovat G (pro fight karty) do mono B decku (obliterator) je tak odvážnej plán, že si to nějakej kredit zaslouží.. :-D
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Ta karta dokaze bejt otravna pro jakejkoliv deck, kdyz zrovna nemas na ruce moznost to bez damage sundat. Muzes cekat, ze ti neco dorazi, ale kdyz jsem takhle onehdy cekal, tak vytahl protihrac neco s fightem a uz jsem vesele palil permanenty.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    HEERO: a tohle je přesně ta krása mtg..:-)
    HEERO
    HEERO --- ---
    ROBIN_SNNS: já vím, proč je populární a co je fritka, sám mám legacy burn:) ale to neodporuje to co jsem napsal: ) zase obliterator se da hrát prakticky jen v mono black. Takže pokud někdo naráží na obliteratora, tak hraje asi furt jenom proti mono black a pokud s ním má problém, tak asi hraje mono red nebo mono G, ostatní decky by s tim nemely mit problem. B, W, U má na nej jednoduchou odpověď, takže o čem se tady bavime? Že nekdo hraje nejvíc grind deck mono red a pak vzlyká, že narazí na překážku nebo že nekdo hraje absolutně out of meta mono G? Nebo ja to teď nechápu:D
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MAKROBIJEC: Ne, Heero píše že je fritka populární, tak jen dodávám důvody proč. Je to občas vyloženě relax.
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    ROBIN_SNNS: Neodpovídás na jinou zprávu než bylo zamýšleno?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HEERO: Fritka je styl hraní na rychlovku, vysázíš rychle spoustu bytostí/kouzel a s trochou štěstí je ve čtvrtém kole po soupeři. Karty bitevních polí to sice trochu zkomplikovaly, takže už je třeba víc uvažování, ale i tak, je to rychlovka. Jakmile ji stopneš několika removery a přidáš nedejbože lifelink/ward/dolizovák/komára (např. již zmíněný Sheoldred), tak se dostane rychle do problémů.
    Ale krom černé se teď docela rozmohly WG balíky.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    RUNYAR: Já myslel toho Obliteratora
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Zajimavy. Ja zase mam pocit, ze porad hraju proti Rakdos nebo mono black. :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: ja se ale nedivím, ze to lidi hrajou. O víkendu jsem zapnul standart a z 5 her jsem hrál 4x proti mono red....
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    KAPITAN_JACK: červená má dost spellu které můžeš zacílit i na Lilianu jako damage to aby target pokud se nepletu
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    ROBIN_SNNS: Vrátit na ruku a v příštím tahu counter. Čistě zelená a červená proti tomu mají tak trochu smůlu, ale to sedí flavorově.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    BESH: Jo proti tomu leda tak enchanty a zametáky typu "destroy all creatures". Krom toho já spíš častěji narážím na jeho bílého kolegu Vindicatora.
    U černé mě momentálně nejvíc štve Liliana (hráč je donucen obětovat potvoru nebo odhodit kartu) která doplňuje balíček postavený na Sheoldred the Apocalypse
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    BESH: je to slušná svině, ale takový exile funguje skvěle a černý deck se proti tomu moc nemá jak bránit... Otázka co hraješ. Za mě jsou mnohem horší věci...
    BESH
    BESH --- ---
    Casto ted ve standardu narazim na toto a je to hrozne otravna karta, musim rict.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam