• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    V0IT: vidis, ja bych toho unbannul daleko vic, zvlast mezi commandery. za me je ten DC banlist strasne zbytecne sirokej a hlavne na nej jen velmi malo koukaj zpetne, behem menici se mety. spousta karet uz davno neni takova hrozba, viz treba ten eidolon (high tida je jen o malinko odvaznejsi, imho bude taky uplne v pohode)

na novy karty koukaj az hystericky (ikdyz casto opravnene, powercreep is very real), na ty jejich preventive bany jsem alergickej (prsten je imho velmi dobrej priklad, ten podle me mel minimalne dostat cas)
    HEERO
    HEERO --- ---
    V0IT: a to je podle jakýho ban listu?:D protože všude jsou ty bany jiný, tam kam chodím, hrajou podle frenche
    V0IT
    V0IT --- ---
    předpokládaný bany, ale za mě dost odvážný unbany na DC

KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    MATEEJ: Untitled Goose Game
    BESH
    BESH --- ---
    LEONEULER: "Eldraine is a top-down, fairy tale–inspired plane that relishes in the whimsy of a good tale, but with a special Magic twist. This time, we're venturing beyond the scenic castles and into the wilds, a land filled with faeries, giants, and more."
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    MATEEJ: vypadá to moc hezky. Sice to graficky moc nezapadá do MTG, ale jinak je to hezký. Z čeho si to bere inspiraci?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Enchanting Tales (non-Standard reprinty)

en-337ae9d424

en-ac840e73f9

en-cb7ed319b8

en-e59a1f6847

wot-31-necropotence
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    en-0284d07b3e
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    mother goose on steroids

image0
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    hajp

n-DEu-Ke-Xk-Yg
    HEERO
    HEERO --- ---
    V0IT: to je pecka :P upřímně mě to nenapadlo
    V0IT
    V0IT --- ---
    HEERO: Parallax efekty musíš stiflovat, aby se karty nevrátili zpět. Proto se hraje v Ertaiovi, protože si counterováním svojí ability ještě lízneš kartu:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: ano takhle to funguje, ale nejde na to vyuzit upkeep trigger, protoze fading rika, kdyz nemuzes odstranit counter tak sacni, nemuzes nechat vyhodnotit odstraneni posledni counteru driv, nez exilnes tech 5 landu a pak se vsechno vrati.

Takhle jak si to sepsal to funguje, ale potrebujes neco jak aktivovat leave trigger (bounce, sac atp).
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: ne, samotny tide takhle nefunguje a vrati exilnuty landy
    HEERO
    HEERO --- ---
    Prostě kdybych neměl na stole nic jinýho než Tide, tak pak na začátku upkeepu podrzim prioritu a:
    1) remove land
    2) remove land
    3) remove land
    4) remove land
    5) remove land
    6) trigger leave tide
    7) a 5x trigger remove land, který už se nevrátí

Jest tak?
    HEERO
    HEERO --- ---
    MAKROBIJEC: tak to si nejsem úplně jistej, jestli si to vysvětlení zjednodušil, ale myslím že chápu.
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    HEERO: Pro lepší pochopení bych se nejdřív odebral z upkeepu.

Zahraju tide a na stole mám Auratoga. Když nechci aby se nic vracelo, tak řeknu, že držím prioritu - 5x aktivuji tide - porad držím prioritu a 5 triggerů leží na stacku - aktivuji Auratoga a obětují - přestanu držet prioritu a vyhodnocuji triggery:
    1) tide leaves battlefield a nic se nevrací
    2) auratog se posílí
    3 postupně exilnes landy navždy

Zpátky k do upkeeku:
    Na stack jde fading. Ty exilnes 5 zemí pod Tide. Trigger fadingu resolves - nejsou tam country, takže sac Tide - přijde trigger Tide leaves battlefield - vrátí se všech 5 Landu.

Ve zkratce, na stack nejdřív musíš hodit aktivace tidu a na úplem vrcholu stacku se Tide zbavit. Tohle platí pro všechny "when xxx leaves battlefield, return xyz"
    HEERO
    HEERO --- ---
    Mam dotaz na tuhle kartu, jestli mi potvrdíte, že to jde takto hrát? https://gatherer.wizards.com/pages/card/details.aspx?name=Parallax+Tide
    Na začátku mýho upkeepu se spustí fading abilita, já na ní zareaguji 5x remove abiltou a když už nemůžu odebrat poslední counter, objetuji parallax, ale jelikož je všechno ještě na stacku a Landy ještě nejsou v exilu, tak se soupeři nevrátí na stůl nic?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    WIRUSS: Popravdě? Netuším. Ale možné to je.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Děkuji moc vzal jsem si.

B873F-45B7B-2BB97-4D179-A9B8A
    9DED1-96DE4-14635-E81B0-EACB0
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ROBIN_SNNS: :-( A nejsi jen přes limit? Z každé samy max. 5 kódů... Bohužel Wizardi místo toho, aby to psalo, že je vyčerpán limit, tak to řekne, že kód byl již použit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam