SHPEK: Já mám myslím velkou toleranci vůči používání jiných IP nebo settingů v MtG, ale tady se musím nad dvěma pozastavit.
Murders at Karlov Manor dělají proto, že to je crossover s Hasbrovic Cluedem. Co ale nechápu, proč to zasadili zrovna na Ravnicu? A ještě navíc v tomhle setu prý nebudou guildy hrát žádnou roli (asi proto, aby se to zbytečně netřískalo s top-down detektivním designem toho setu). Ravnica bez guild, to mi prostě přijde jako nesmysl, i přesto, že to (přinejmenším pro limited) bude udělaný zábavně a hratelně. Mohli tomu udělat vlastní svět nebo to zasadit do neutrální Dominarie nebo i ten Innistrad by se k tomu vlastně hodil.
Divoký Západ a zvířátka, ok, ale moc si nedokážu představit Duskmourn eighties horror style. Neon Dynasty byl sice cyberpunk, ale mixnutej japonskou fantasy, a Capenna byla vlastně dost retro. Jak udělají eighties horror style, který je co se dobového zasazení týče prakticky současnost, zároveň aby to nevypadalo jenom jako odnož Innistradu a aby z toho byly cejtit Stranger Things, to sem vážně zvědavej.