• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    FARIN
    FARIN --- ---
    nerf Orcish Bowmasters a The One Ring v Alchemy

jako muzu jedine souhlasit, hlavne ta prvni byla dost iritujici
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    RUNYAR: Já nevím, tak 3.000 třeba.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    KVIIIK: No jasný,nejen Veverka. Oni to prostě zkoušej rozhodit ruznejma zdržovačkama. Naposledy jsem shodil uplně vytočenej můj "už dávno za zenithem" notes ze stolu a šel spát a nehrábl na hru min týden. ☹️😭
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WRATA: rozbita herni mechanika prece neni problem formatu. Hraju primarne historic brawl a historic BO3, standard mi neprijde moc zabavnej.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KVIIIK: Dve rady. Nehrat Shitstoric a reportovat do zblbnuti
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Vazne nechapu, proc v Arene neni davno zabanovanej, nebo alespon nejak opravenej Scurry Oak, ktery rozbiji timer. Oponent si muze delat jednu veverku za druhou jednoduse tak dlouho, dokud mne nevyprsi timer na resolve, i kdyz klikam jak zbesilej a v ruce mam odpoved, ktera by mu vsechny veverky poslala do pekel, jen co bych se dostal k priorite. Jenze ne.. Ten timer je zkratka uplne mimo, na stacku visi 65 resolvu a oponent dela veverky klidne deset minut, zatimco na pozadi bezi moje kolo, ktere nemuzu hrat, takze nakonec vidim jen to, ze jsem o nej prisel a hraje zase dement s veverkama. Fakt zabava... Tohle kombo nevyhrava na "going infinite", ale na tom, ze zabuguje hru.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    TOYAK: já zájem nemám, spíš ze zvědavosti na kolik si ceníš účet, nebo co by jsi si představoval? Je to přeci jen digitální verze a díky wildcards není problém postavit cokoliv velmi lehce
    ASYD
    ASYD --- ---
    NECRO_BUTCHER: jj je to normalne primo WOTC account
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    TOYAK: musel by jsi to prodat i s emailovou adresou imho.. :-)
    a nevim, jestli jde v mtga změnit..
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    TOYAK: Tak o tom dost pochybuju
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Zdarec, přestal jsem hrát definitivně Arenu. Dá se nějak prodat účet? Mám ho od léta 2020 myslím.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Do zítřka 15:59 je v aréně 400 gemů za 1500zl
    FARIN
    FARIN --- ---
    Nedávno jsme tu psal jak jsme objevil MTG Arenu a poute letech jsem si zase zahral.

Docela me to chytlo. Libi se mi jak maji vyreseny provadeni "novych" hracu, postupny zvetsovani kolekce a udelaovani tokenu a questy ktery vedou k novym konceptum.

Prosel jsem tutorialem, odehral mono decky a pak starter packy.
    Nasel jsem verejny reedem kody ktere daly par historickych packy ze starsich setu.
    Samotny starsi karty jsou mi ted celkem na nic, ale popadalo z toho i celkem dost wildcards, tazke uz do vyukovyho spark ranku jsme uz sel s vlastnim constructed deckem a mohl ho vyladit

(vzdycky me fascinovala moznost vyhry pres poison country a tady je to ted s proliferate v pohode hratelny. V tomhle je digital super, ze se to da rychke zkouset)
    Odignoroval jsme Jump-In a hral prevazde Alchemy a rozdavat poison country :)

Pozdeji jsem se k jump-in vratil, ono to pak vede k draftum coz je vec kterou jsme historicky nikdy nehral a ted ji shledavam zabavnou.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    lol, odpoledne se mi ty dva maily s tokeny objevily podruhé i na druhém accountu, takže místo jednoho tokenu na každém accountu mám 4+4. so much profit!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Doporučuji checkovat in-game poštu, chodí do ní Arena Anniversary dárky s velmi krátkou platností (1 den?).

Vyjma toho posílají lidem, co se tenhle týden lognuli, dárek za aktuální problémy s drafty (2000 exp + 1 draft token), který ovšem někomu omylem přišel dvakrát. A co je ještě podivnější, na jednom accountu mi to dovolilo ten gift redeemnout dvakrát, takže jsem dostal celkem 4 tokeny...
    FARIN
    FARIN --- ---
    V0IT: vzal jsem poslední, převeliké díky
    WRATA
    WRATA --- ---
    V0IT: Vzal sem druhy, diky moc!
    MATHES
    MATHES --- ---
    V0IT: vzal jsem prvni, dik!
    DRUI
    DRUI --- ---
    V0IT: Beru treti