• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    NECRO_BUTCHER: Druhá abilita se vyhodnotí jako první pokud tapneš bytost, podržíš prioritu a znovu tapneš bytost.
    Já bych tapnul bytost, počkal zda soupeř zaplatí 1, pokud ano, tak znovu dostanu prioritu, odtapnu a znovu tapnu pro doplácení jedné.
    Ale to už je hnidopišství 🙂
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    MISTRKAT: ano a pro doplnění bych asi zmínil, že ten druhej zahranej counter se bude vyhodnocovat jako první.

Tzn. soupeř hraje spell, ty aktivuješ abilitu, soupeř platí manu, ty reaguješ untapem, pak aktivací ability, soupeř nemá manu, resolvne se abilita, spell je countrovanej a původní abilita vyfizzuje, protože už nemá cíl..

jestli se nepletu.. potřebuju si tyhle věci občas trochu zopakovat.. :-D
    ASYD
    ASYD --- ---
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    Taky mám dotaz - když mám bytost (např. Disruptive Student nebo Mundungu) která říká “tap”: counter target spell unless its controller pays 1, můžu ji na jedno kouzlo tapnout víckrát (např. když má protihráč jednu volnou zemi) za použití čehokoliv instantního, co ji untapne (Twiddle, Pemmin’s Aura atp.)?
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Dotaz: když mám na svých tvorech attachnuté aury, co mají Totem Armor a protihráč zahraje End Hostilities, zničí se mi vše, nebo to vezme jen ten totem armor (a jiné aury), ale tvoři zustanou?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Dnes je v aréně Ixalan booster se slevou 10 % (900zl)
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    V0IT: Díky moc, využil jsem!
    V0IT
    V0IT --- ---
    6x booster MKM: BA6F5-98BBA-E29F6-FCEA1-A36D8
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    PLOMBDENTIST:
    DURDIN: Já vím, jen jsem si dělal srandu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: nazev karty = jmeno

bytosti co nemaji jmeno jsou (mega)morph, manifest, disguise a cloacked
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    DURDIN: A není to jen název karty? Jména totiž většinou měly spíš karty s přídomkem legendary
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tokeny mají jméno. Ale zároveň to nejsou karty, takže Runed Halo na ně třeba nefunguje.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    LEONEULER: pokud to vezmeme striktně podle pravidel, tak jméno karty je text co je v levém horním rohu karty, takže acidic slime má jméno acidic slime. Tokeny by měly mít taky jméno. Pokud vím, jméno nemají jen face-down karty, emblemy a některé oboustranné karty (když jsou otočné).
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LEONEULER
    LEONEULER --- ---
    MATEEJ: Prostě vším, co nemá jméno. Například Acidic slime taky nemá jméno. To je prostě jen kyselinový sliz. Ne? :)
    NOODLE
    NOODLE --- ---
    V0IT: dekuji, vzal jsem druhy
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: Děkuji, vzala jsem první
    V0IT
    V0IT --- ---
    6x booster MKM: 6691C-BBB98-AA83D-25B9C-E4C0A
    6x booster MKM: 66E31-38C95-59791-31D25-9700F
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    O víkendu mají v Najádě všechny drafty atp. za polovic. Přemýšlím, že bych zítra zašel, MKM je vlastně docela zábavnej set, i když se mi ty kartičky vůbec nelíbí a celý mi to nějak k magicu nesedí. Ale teda je fakt, že všechno lepší než fullart země z posledního ixalanu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam