• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    V0IT: vzal jsem treti. diky!
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    V0IT: druhy. Dekuji!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: Ahoj, vzal jsem si ten první. Děkuji pěkně
    V0IT
    V0IT --- ---
    DMU: 973EE-723DE-E2C9F-DD5ED-2187A
    DMU: 95819-07A55-0FB8E-6AA6E-2DF5E
    DMU: 973D3-73E09-40D64-3CA05-BBB0D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BELIEVER: Uz se tu tahle interakce jednou resila viz [WRATA @ MAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe]
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    MATHES: Ten wording mi na to nesedí. Vraska zahraná s compleated má přijít se 4 a díky Innkeepers Talentu se to má násobit dvěma...

Ale viditelně se pletu. Škoda, že jsem to nevěděl dřív, vyhrál bych tak spoustu her, které jsem takhle prohrál :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    BELIEVER: ne, je to 6*2-2
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Když mám na stole level 3 Innkeepers Talent a zahraju Vraska, Betrayals Sting přes compleated, objeví se s 10 loyalty counters. Jak to? Neměla by přijít s osmi (4x2)?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    BESH: já to i trochu "chápu" udělali kartu na které chtěli vydělat peníze, ihned se vědělo, že to k ničemu jinému není. Když "okradli" lidi tak jim to zakážou (nevěřím, že 5 dní před předáním kompetencí to společně neřešili), jelikož je to problém. To platí o veškerou fast manu, ale zakázali jen tu nejdražší a další podobné, jako Mana Vault vyletěli nahoru...

Osobně mě to taky docela sere, jelikož mám 3 crypty, které jsme za ta léta postupně otevřel a hrál, abych se uchýlil k výhružkám tak to ne, ale to nasraní i dokážu pochopit a na sociálních sítích jsou vyhrocené emoce a většině ani nedochází důsledky toho co píšou.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: Byl to booster MKM, děkuji mockrát.
    V0IT
    V0IT --- ---
    ???: 5B84D-C7726-02B7D-04582-709AF
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    sakra, to je ten můj balíček ještě hroší než jsem si myslel :-D
    každopádně díky!
    MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD: token pri jakekoliv zmene game zony (BF, GY, EX, ruka, knihovna, atd) prestava existovat. nejde bliknout, nejde vratit do ruky, nejde zamichat do knihovny
    ASYD
    ASYD --- ---
    IFEELGOOD: Tokeny nevyblikas
    YETTY
    YETTY --- ---
    IFEELGOOD:
    Token se po dočasném exilnutí, tzv. blinku, odstraní ze hry a už nepřijde.
    Něco jiného by to bylo s "phase out" abilitou. Tam se vrátí i s případnými +1/+1 countery například.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Ahoj, nedávno jsem narazil na jednu nejasnost (tzn kámoš údajně tvrdí pravdu a já nepravdu :-D) mám exilovací/blink deck (Ranar ever watchfull) kde generuju plno tokenů...až doteď, když jsem třeba Ghostly Flicker nebo něco jiného (co exilne kartu a hned nebo později ji vrátí) zahrál na 1/1 Spirit token, blinknul jsem jej zpět, dle pravidel na kartě.

Nicméně on tvrdí, že tokeny nejdou blinkovat, navzdory co je na kartě napsáno. Tzn ikdyž se vrátí na konci příští end step, u tokenu toto neplatí, protože prostě...zmizí. Je to tak? Doufám, že ne :))
    BESH
    BESH --- ---
    Jakoze se kolem commander banu rozjedou i vyhruzky smrti, kvuli kterym si lidi musi rusit ucty na socialnich sitich, to je docela sila.

The Commander Bans: Hard Truths | Magic: The Gathering
    https://youtu.be/fdVRZLd7YCk?si=zAsNJ3_fLAfhrzaS
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    JERRY69: tiny leaders jsou náhodou docela fajn.. na takový causal pinkání super..

turnajově se to moc nechytlo, ale ta myšlenka mě baví..
    MATHES
    MATHES --- ---
    mne treba tak trochu na tom premodernu principielne vadi, ze je to "vyresenej format"
    WRATA
    WRATA --- ---
    JERRY69: Premodern je extremne nieche format a je porad jeste hodne novej. Me treba zarazi ze v tom clanku vubec nezminuji Penny Dreadfull coz je treba format ktery podporuje i scryfall a mtggoldfish
    JERRY69
    JERRY69 --- ---
    Já vím, že to není oficiální formát, jen mě zarazilo, že ve článku (na konci) zmiňují i exotické formáty jako Tiny Leaders (slyším prvně) nebo Forgetful fish (Dandan - deck mám a doporučuji, ale oficiální formát to myslím taky rozhodně není), ale o Premodernu ani zmínka. Ale asi to holt tolik nesype, nebo nevím :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    O vikendu ted byl mistrovstvi evropy a mistrovstvi severni ameriky, decklisty jsou na mtgtop8
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    JERRY69: jak pise Tony, neni to oficialni format, coz osobne beru jako vyhodu, kazdopadne ho doporucuji vyzkouset, v najade je PM turnaj kazdy druhy ctvrtek, coz je mimochodem zrovna dnes :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam