• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    550 zlatých na aréně za 50z nebo pár gemů... Už jsem myslel, že tyhle akce nejsou
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    MATHES: ok, díky moc. Tušil jsem to
    MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD: ghyrson je triggered abilita, ale torture pit je replacement effect - tedy moznost A je za me spravne
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    ahoj, jaký máte názor na toto combo. Je to vůbec combo?
    vlevo můj warhammer commander, vpravo Room

když dám jakkoli 1 DMG oponentovi:
    A) prvně se triggerne Room, a dá ten 1 + 2 instead, tzn tím pádem se netriggerne commander, protože to už nebude exactly 1 dmg
    B) je to jedno, vyberu si sám a prvně se triggerne comander, pak až room. Tzn oponent dostane 1 + 2 + 2 = 5 ?

Děkuji
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    Web at klidne nechaj, ale at udelaji moznost platit na eshopu kartou a moznost si vybrat jinou dopravu nez ceskou postu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Z toho co vim tak Rytir mel mit novej web uz minulej rok ale jelikoz se zaclo resit stehovani skladu a hlavne jednotnej skladovej system pro CZ web a MKM tak se to odlozilo aby se to pak udelalo najednou a poradne
    MATHES
    MATHES --- ---
    vy blazni sileny, vzdyt ten web je novej, vzdyt ho nemaj jeste ani deset let
    BESH
    BESH --- ---
    PIKACZU007: Nekdy pred 2 dekadami to zkouseli, ale nakonec to nedopadlo. Ja bych se nebal. :)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    web Rytíře je prostě naprostá nostalgie...osobně doufám, že pokud udělají nový, bude někde záložka na starý
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Tak web rytire me fakt bavi :D v dnesni dobe vychytanejch a optimalizovanejch webu je to prijemna zmena, kdyz ti dotycne stranky nedaji nic zadarmo :D
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    (Tím prosím nějak nechci hejtit Rytíře (max. tak jejich web), ale prostě to pro mě není z té kategorie 'příjemný podnik, kam si jdu zahrát a odpočinout').
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    PLOMBDENTIST: jasný, nicméně:

- klasický EDH a duel commander jsou diametrálně odlišný formáty, takže v tom nevidím problém
    - Rytíř je pro mě (a spoustu dalších lidí) obchod, fakt si tam nejdu sednout a v klidu pokecat s kamarádama a dát casual EDH...vím. že se to tam hodně změnilo a třeba to má někdo jinak, ale těch několik pražských EDH komunit co znám asi nemá v řadách nikoho, kdo by si šel jen tak pinknout commandera do Rytíře
    - akce se prostě krejou, proto taky nemáme jen čtvrtky
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WENOUSH: netýká se mě to, ale čtvrtek asi není ideální, když je tou dobou pravidelný turnaj v duel commanderu a taky casual commander liga v černém rytířovi
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Hlášení - dneska od sedmi EDH v Hedvábné Chobotnici a sháníme hráče!
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    V0IT: vzal jsem treti. diky!
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    V0IT: druhy. Dekuji!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: Ahoj, vzal jsem si ten první. Děkuji pěkně
    V0IT
    V0IT --- ---
    DMU: 973EE-723DE-E2C9F-DD5ED-2187A
    DMU: 95819-07A55-0FB8E-6AA6E-2DF5E
    DMU: 973D3-73E09-40D64-3CA05-BBB0D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BELIEVER: Uz se tu tahle interakce jednou resila viz [WRATA @ MAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam