• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    jinak tohle je přesně důvod, proč spousta starších známých odchází od magiců nebo se orientuje jen na starší formáty - žraločí pirát s rukama v meziplanární honičce?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Ted je to jeste levny, ale bud rad ze jsi zaspal dobu kdy to melo 400CZK/kus a absolutne se to nedalo sehnat :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    JANDOS: nerozumím téhle politice už dlouho, proč to např. není until end of turn, je přece jasný, že v normální hře je to k ničemu, ale ve správným balíku to bude hrozně op. každopádně koukám, že dokoupení Burning Inquiry jsem trochu zaspal :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    AMSTERDAM: Sleduju to okrajove protoze si myslim ze by ten format potreboval zabanovat tak 25 card draw/nesmyslnejch karet. Nicmene doporujucuju kouknout co se hraje/vyhrava takze https://www.mtggoldfish.com/metagame/pauper#paper nebo https://mtgtop8.com/format?f=PAU pripadne jeste FB skupina https://www.facebook.com/groups/1557603664306913
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    jedete tu nekdo Pauper? co jsou ted dobry novy karty do Pauperu z poslednich releasu? nemam cas to usledovat...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WRATA: Akorat si tim prvnim Inquiry nesmis discardnout to druhy inquiry :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    JANDOS: Jako s nutelou(2x Burning Inquiry a 4x Street Wraith) to muze bejt 11/11 ale sance na to je fakt pramala. Kazdopadne si myslim ze ten Flameblade Adept ktery se hral doted je o neco lepsi protoze ma menace a neda se jen tak chumpovat nejakejma tokenama
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Vsichni ted vysilujou s touhle potvorou jak to bude broken v modernu :) S dobrym draw 7/7 v druhym kole

AIDA12
    AIDA12 --- ---
    V0IT: Dekuji
    V0IT
    V0IT --- ---
    DSK: BB862-31C7E-1F352-BCA87-844AD
    WRATA
    WRATA --- ---
    MOMENT: Ta na 1k karet ma problem ze pri castem pouzivani se opotrebuje ten otviraci kloub takze je dobra na skladovani veci ktere casto nepotrebujes. Naopak k vecem ke kterym pristupujes casto bych doporucil album
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    V0IT: Urza Ti to oplať na triggerech! Dík moc. :D
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    WRATA: dobry vedet! Je fakt, ze jsem ji nezkousel!
    V0IT
    V0IT --- ---
    DSK: 84243-9E034-D1ADB-0D8B8-896A6
    DSK: 84261-506B3-BF8B5-395AC-EF04E
    WRATA
    WRATA --- ---
    MOMENT: Ta krabice na 4k karet fakt krehka neni, je o dost bytelnejsi nez tak na 1k.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MIKEE: z té původní bandy drafty v podstatě nikdo nehraje... chodím hrávat s jednou partičkou do Zlejch Časů a pak s lidma co jezdíme na fotbal.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    KUTAS: pockej, vy porad hrajete drafty? a nikdo mi nenapise? ;)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MOMENT: mám podobnej fetis a vlastně všechny rare mám prostě v deskách... každej rok koupím třeba jedny desky... ale je pravda, že karty nyní pořizuji jen přes limited, kdy draftuju tak 4x - 6x za rok.
    Vlastně mě mtg baví kvůli přeskládávání kartiček v deskách... a draftech :) už ani nestíhám stavět nějaké nové balíky apod.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    PLOMBDENTIST: krehkost, pouzivam v tuhle chvili variantu na 1000 karet, kterou ale z nejakeho duvodu uz CR nenabizi. Konkretne tahle papirova varianta se postupne “opotrebovava” a spini, ale vyhovuje mi na druhou stranu v tom, ze muzu vzit jednu a jit s tim nekam jinam po dome, kde zrovna s tema kartama pracuju. Nicmene ten nejvetsi problem spociva v mem pristu k tem kartam, ktery jsou v papirove podobe moje guilty pleasure a je v tom zrejme jista mira fetiše, mam ty karty rad, at uz jsou jakkoli drahy nebo levny a rad bych jim a me dopral neco “Lepsiho”. Pokud bych se domluvil s truhlarem, tak si umim predstavit, ze kazdy suplik pujde jednoduse vyndat a “odnest” jinam, pokud budu chtit. Plus ty profi kartoteky na listky maji nizsi bocnice a tim padem se tim probira lepe. Takovy karetni feng shuei nebo hygge.

Znovu zduraznuju, ze je to vylozene nadbytecna zalezitost ciste jen pro me osobni poteseni, dokud neni valka a muzu si to jeste dovolit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam