• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WRATA: Bloomburrow starter kit dostal osmiletý syn jako dárek a super
    ASYD
    ASYD --- ---
    WRATA: I spiderman bude mit nejake starter packy
    WRATA
    WRATA --- ---
    VRBIK: Ted tomu rikaji Starter kit, vychazi to zhruba jednou za rok "aktualni" je s Bloomburrow tematikou a v lete bude vychazet Final Fantasy
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    RUNYAR: Film podle DnD, tedy druhé dojné krávy Hasbra, byl super. Tady bych se spíš bál o termín, ten seriál chystaj už asi 350 let a IMO ho za tu dobu párkrát zahodili a začali znova.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    začínám se bát už teď :)

Magic: The Gathering - Do kin míří obří fantasy svět | Fandíme Filmu
    https://www.fandimefilmu.cz/clanek/36170-magic-the-gathering-do-kin-miri-obri-fantasy-svet?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Existuje nějaký následovník Duel decků, resp. Challenger decků? Rád bych koupil nějaký easy vyrovnaný balíky, abych si mohl zahrát se synem. Díky za tipy.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Mark Rosewater's Top 20 Most Influential Card Designs | MagicCon: Chicago
    https://www.youtube.com/watch?v=I6JgsVzNmrs
    WRATA
    WRATA --- ---
    ANGLAN: Blood Artista s Priest of Forgotten Gods dokaze pekne zkazit den :)
    Dokoupis k tomu par levnych tvoricu tokenu jako Call to the Feast, Raise the Alarm, Lingering Souls a Spectral Procession a mas v podstate hotovo!
    A Sheoldred je top ;)
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    WRATA: Heled, ja driv mastil colorless a bilej deck.. mel jsem tam i picoviny jako chaos orb, mirror universe a nejaky starsi veci co mi zbyli… pak jsem ale potreboval zaplatit pravnika a vsechny tyhle hodnotny karty jsem tehda prodal… rok do me stouchal kamos abych vymyselel neco novyho… tak jsem si na hec koupil nejakej box dominaria, a toho shoeldreda jsem tam clovece pullnul ;) tak diky nemu jsem prave zacal cernej deck se spetkou bile… tady jsou nejake karty co tam mam… neco pujde ven.. a neco tam musim hodit

ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Jeziso, vy jste vsichni pusinky!!! Ja ted moc nestiham to sam researchovat, tak tyhle vase tipy jsou pro me zlaty!!! Kamos uz muj deck trochu zna z minule, tak presne potrebuju ho trochu vytrollit nejakejma rozumnejma novinkama!!! Moc moc vsem diky… odpo si to prostuduju a neco si objednam!!!
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ANGLAN: jestli ti jde ciste jen o vytrolleni fritky, tak Sphere of Law dokaze zkazit den
    WRATA
    WRATA --- ---
    ANGLAN: Rozumim, rozhodne doporucuju pohledat treba na scryfall ktery ma docela dobre vyhledavani podle textu na karte. Domnivam se ze Sheoldred asi neni neco co do ceho bys chtel investovatt takze me napadli jeste jiny bytosti

Gifted Aetherborn
    Graveyard Trespasser
    Baneslayer Angel
    Lyra Dawnbringer
    Wurmcoil Engine
    Aethersphere Harvester
    Basilisk Collar
    Batterskull
    Kalitas, Traitor of Ghet
    Nighthawk Scavenger - a jeho slabsi bracha Vampire Nighthawk
    Phyrexian Fleshgorger
    Regal Caracal
    Sorin of House Markov
    Steel Seraph

Obecne BW maji Vampiry a tam toho lifelinku je tuna
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    WRATA: Chapu… jedeme naprostou vsehochut ;) my to hrajeme od ‘94 s velkou prestavkou, a az ted zazivame renesanci… me osobne nezajimaji formaty.. takze do decku prskam vse co se mi hodi ;) diky za navrhy! Jdu to omrknout ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ANGLAN: Dost zalezi zda hrajete podle pravidel nejakeho formatu ci je to proste vsehochut. Kazdopadne cervena hodne trpi na discard a lifegain takze karty jako Duress, Gerrard´s Verdict, Inquisition of Kozilek, Hymn to Tourach, Vampire´s Kiss, Moment of Craving, Warmth, Circle of Protection: Red a ruzny bytosti s protekci nebo nejakym lifelinkem jsou pro ne taky problematicky. Napr. Sanctifier en-Vec, Fiendslayer Paladin, Sheoldred, the Apocalypse, Lurrus of the Dream-Den
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Mně tohle endless combo teda nepřijde nějak mega brutal. Jsou karty, který, když dostaneš na stůl a soupeř je tam nechá, tak hra taky končí.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    ROBIN_SNNS: mam cernej life-drain deck (commander), z kteryho sem Exquisite Blood vyradil, abych nemel endless combo, v casual hre to podle mne nema byt vubec pritomno (v novem nazvoslovi Bracket 1 - 3).

Pral bych si, aby se tahle vec ujala, aby lidi vedeli, s kym hrajou a jestli to vubec ma smysl.

V herne, kde jsem se hru naucil, byl chlapik, kterej hral jen endless comba a po nekolika kolech zbylym lidem u stolu v podstate oznamil vyhru. Vzdycky mi to prislo uplne mimo.
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Zdrrecek vespolek.. leta hraju velmi lezerne MTG… ale velmi casual… mam ted ready cernej deck se spetkou bile… kamos se kterym 2x do roka hraju (kdyz prijede z ciziny)… ted pripravuje na me cerveenej burn/aggro deck… kdyz se tu tak blbe zeptam… mohli byste mi doporucit nejake bozi karty kterymi bych ho mohl trochu prekvapit a podusit????
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Ach jo, tak jsem narazila na další nekonečnou nefér smyčku kdy se dvě karty vzájemně podporují, aneb vražedné kombo se jmenuje: Exquisite Blood (4B)+Marauding Blight-Priest (2B).
    Pokud uvidíte někoho zahrát jedno, okamžitě zkuste odstranit.
    BESH
    BESH --- ---
    Profesor o rozkladu Magic lore.

The Growing Problem In Magic: The Gathering Is NOT Universes Beyond...It's Universes Within.
    https://youtu.be/nnb5dHdB8uc?si=HPHtsP8f5ODeyMQQ
    YFKA
    YFKA --- ---
    AMSTERDAM: akorát ne vždycky se tam v týdnu (přes víkend je to ok) sejde dost lidi, lepší nejdřív zavolat, jestli to máš z ruky
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    YFKA: super! Dekuju! Hrajou ve dny, kdy muzu, to je skvely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam