• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    MATHES: proč by nehledal, je to stejná abilita, jen tam prostě není dovysvětlen ten errata text. Jak už to u některých karet bývá.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: tak tady kecam, bud to zmenili, nebo si to pamatuju spatne. oba se hledaj navzajem.
    MATHES
    MATHES --- ---
    SHPEK: ten wording je trochu matouci, ale predpokladam, ze pokud mas v upkeepu tohle a 5 draku ruznych barev, tak si vyhral.
    pro uplnost - nepocita se to pres kola, tj musi vsech 5 bejt v tom jednom triggeru
    YFKA
    YFKA --- ---
    SHPEK: jo, coalititon victory z toho znova udělat nechtěli :)
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    YFKA: Prijde mi, ze wizardi tohle vetsinou wordujou tak, ze tam je treba different dragons nebo tak, tak me to zmatlo. V opacnym pripade by to bylo asi moc silny :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    SHPEK: blbost to je
    YFKA
    YFKA --- ---
    SHPEK: piše se tam: if you put +1/+1 on FIVE dragons this way, takže to bude pět draků
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    Jak chapete tuhle kartu? Muzu mit jednoho wubrg draka ve hre a bude to fungovat? Nebo to musi byt 5 ruznych draku? Diky

    MATHES
    MATHES --- ---
    MHP: navic hleda jen Sam Froda
    Frodo Sama nehleda
    MATHES
    MATHES --- ---
    MHP
    MHP --- ---
    IFEELGOOD: ještě doplním, že to hledání tam je proto, když je nehraješ jako commandry a měl bys je normálně v decku - tak až bys jednoho zahrál z ruky, tak druhýho najdeš
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    WRATA: jasný, chápu. Prostě 100 karet a to je final strop
    WRATA
    WRATA --- ---
    IFEELGOOD: Vetsinu infa uz napsali ostatni ale jeste bych poznamenal ze mas li partnety tak v decku pak muzes mit 98 karet
    MATHES
    MATHES --- ---
    kdysi davno se hraval control/ramp tron, pokud me pamet neklame, ale pak prisli eldrazi
    MATHES
    MATHES --- ---
    ACHERON: zatim jeste ne
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WHITEANGEL: jo zapomněl jsem, že než ty eldrazzi půjdou na stůl, tak se zatím bude vesele exilovat všechno barevný na stole. Ani si nepamatuju, jestli jsou nějaký bezbarvý kontroly :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ACHERON: No me prijde mimo spis ta passive abilita :D
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    V0IT:
    WHITEANGEL: jakože vytáhnu ugina a pak dám na stůl x eldrazzi prasat, ktewrý mi v kombinaci dají instant win, mno, to bude fun :) jinak na ty landy se těším
    MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD: oba dva jsou v command zone a oba dva jsou commanderi

    kazdy ma svuj vlastni "play count" podle kteryho se pocita jeho manacost - pokud jsi froda uz zahral 2x a sama ani jednou, tak froda z command zone hrajes za BW+2+2=4BW ale Sama porad za 1GW

    co se tyce toho dohledavani froda, tak hadam, ze je to pokud nehrajes tyhle dva jako pantery
    MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD: levelovani ringu je outside the game mechanika - tj tempt probehne 4x a je na max levelu (potom uz je tempt jenom kvuli prehazovani ring bearera)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam