• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOBORG: mam to stejne

a vintage cube je nejlepsi cube.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    pro me je teda cube draft v poslednich letech nejoblibenejsi format :)
    to jediny co me spolehlive donuti se k arene na chvili vratit
    MATHES
    MATHES --- ---
    Numot ve videu rikal, ze pry by pristi tyden mela bejt "vintage-like cube" v arene
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    poslušně hlásím, že na aréně je 500 goldů "zadax"
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    moc nevim, kde se zeptat jinde, tak se zeptam tady:

- hledám hernu/komunitu v údolí Černošice - Dobřichovice - Řevnice

jestli to neni, tak to asi zalozim. nemel by o to nekdo zajem? jednou tydne?
    BESH
    BESH --- ---
    The Problems with Universes Beyond - Even if you're *NOT* a Hater
    https://youtu.be/CW7pXZfiw0o?si=dR8SzbHjkFed7nzf
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Musel jsem…

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    PLOMBDENTIST: LSV čtou enfranchised oldschooleři, kteří ho znají jako magicovou ikonu. A kteří hrají primárně limited, byť asi píše i o constructed. A tyhle hráče asi UB sety spíš serou. Naopak, cílovkou UB setů jsou casual hráči, kteří si koupí Spiderman set, protože mají rádi Spidermana a Magic je pro ně jen jedna z mnoha her, které si občas zahrajou.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATEEJ: prodeje jsou jedna vec, ale taky zalezi kdo to nakupuje, pokud jsou to prekupnici skalperi, tak to o popularite zase tolik nevypovida. LSV nekde psal, ze clanky kolem spidermana maji co do ctenosti nejhorsi cisla
    BESH
    BESH --- ---
    MATEEJ: Jojo, o zisky Hasbro se nebojim. Jenom jestli to dlouhodobe neposkodi MTG jako hru. Ale nevim, zase tak engaged nejsem, abych do tohohle videl.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BESH: Já myslím, že prodejní čísla jim půjdou výrazně nahoru, ty UB sety jsou fakt megapopulární. Otrávené odpadnuvší oldfags jako jsem já jim to bohatě vyrovná.
    BESH
    BESH --- ---
    Je to fakt ulet. Pristi rok 7 standard setu, to uz nejsou ani 2 mesice mezi sety. Z toho 4 jsou UB a jen 3 in-lore. Myslim, ze postupne to asi zacne vzdavat jeste vic lidi.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WENOUSH: takhle to v mem okoli vnima vic lidi, zaroven si zacinaji uvedomovat, ze sberatelskou hodnotu maji jen stare karty.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    JERRY69: z FR je mohu dovezt ale az o Vanocich :-(
    JERRY69
    JERRY69 --- ---
    Ahojte, jsem trochu zoufalý, tak zkusím zde: nemáte někdo doma prosím 20 obalů se slaninou od Legionu? Nutně potřebuji, ale už se nadají nikde sehnat - všude vyprodáno, kromě jednoho francouzského obchodu s poštovným za litr. Předem dík za případnou reakci, klidně do pošty.

IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    WRATA: super, v to jsem doufal :-) mockrát díky
    WRATA
    WRATA --- ---
    IFEELGOOD: Ty ability se stackuji takze bude mit svuj Mobilize 2 a pak Mobilize 5 tedy celkove Mobilize 7
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    ahoj, mám dotaz - jak by prosím v tomto případě fungoval Zurgo + Infantry shield? Zurgo má Mobilize 2 a Infantry Shield dává equiped creature Mobilize X. Je to replacement efekt? Nebo Bude mít Zurgo teď Mobilize 2x?
    Mobilize 2 (zurgo)
    Mobilize 5 (Zurgo + blade + shield)

Musím si vybrat, nebo má oboje?
    Dííííky
    ASYD
    ASYD --- ---
    HEERO: Zacina?
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: tak pro tour je trochu něco jiného než arena bo1. Já sám jsem se placal na platinum tier 4 několik týdnů s UW control a když už jsem se nasral a chtěl jít dál, tak jsem si vzal mono red a za 3 dny jsem byl diamond tieru. Ale různý combo, reanimace atd...ty jsou na bo1 ve svém živlu. Izzet cauldron se na bo1 zas tak často nehraje a říkám to z toho titulu, že jsem za poslední měsíc odehrál stovky her....
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Umm, nehralo nahodou na poslednim standard turnaji 60% lidi Izzet Cauldron? To nevypada jako nejpestrejsi meta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam