• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATHES: já hrál 4,5roku na zařízení co nesplňovalo požadavky, respektivě ve storu prostě Arena nebyla a jestli jsem nějaký problém kdy se mne to kouslo? tak max 10 a to jsem hrával první roky mého hraní na 10-15 vítězných na den... jako záleží asi na jakém zařízení no.... Nokia 3110 asi né no :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ASYD: A to si hral na zarizeni ktere nesplnuje minimalni kriteria?
    ASYD
    ASYD --- ---
    WRATA: Zajimave. Kdyz jsem reklamoval vstupne na Arene tak mi vse vratili bez kecu nahned.
    Ani nevim zda jsem zadaval platformu
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: pokud clovek nehraje limited ani nehraje ranked, tak ano - je to asi jedno. nicmene pokud chce clovek grindit ladder, nebo hrat limited, tak je to proste velky spatny.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    WRATA: no jo, ale předpokládám Strouzin asi nemá v plánu turnaje a cpát peníze ve velkém. Takže o co přijde? Pár prohraných zápasů?
    WRATA
    WRATA --- ---
    RUNYAR: Kamaradovi se stalo ze vlezl do draftu ale nemohl klikat na karty ktery chce, takze mu to nadraftil automat a samo nadraftil hrozny plivy a na supportu mu rekli ze nema podporovany zarizeni a ze ma smulu.

A jeden z nejbeznejsich problemu je padani aplikace pri tech silenejch animacich. Nez se dostanes zpet do hry tak ti klidne ubehne rope a prijdes o kolo
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    WRATA: a o jakých problémech se bavíme? Jen tak ze zvědavosti, by mne zajímalo
    WRATA
    WRATA --- ---
    STROUZIN: To je cilene, developer muze limitovat minimalni verzi androidu na to aby aplikace fungovala. Je to naprosto bezne a nedoporucuji to zkouset obchazet protoze pri jakemkoliv problemu nebudes mit sanci uspet.
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    IFEELGOOD: Vím že appka jse jmenuje MTG Arena, ale na starších androidech to nefunguje. Tak hledám další appku přes kterou by to šlo spustit
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    RUNYAR: Díky, kouknu
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    STROUZIN: měl jsem starší telefón a aréna nebyla v google storu. Řešil jsem to přes nějakou alternativu google store a šlapalo v pohodě. Myslím že se to jmenovalo apk pure, nebo tak něco. Samo to furt při aktuálních a tak zlobilo.. ale použitelné to bylo. Zkus jiný APK soft.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    STROUZIN: Jde mit na mobilu vzdalenou plochu na desktop, kde bezi Arena a ty si to streamujes. Napriklad Chrome remote desktop. Ale nebude to moc pohodlne na ovladani.
    D13
    D13 --- ---
    STROUZIN: se obavam, ze s dalsi appkou by ta arena nebehala uz vubec
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    STROUZIN: čau, nevím jak to myslíš. Ta aplikace se prostě jmenuje MTG Aréna. (Respektive Magic)
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Zdarec
    Slyšel jsem že jde hrát MTG Arena na telefonu s nižšími požadavky, přes nějakou aplikaci.
    Prosím o informaci
    Dik
    MATHES
    MATHES --- ---
    jakoze... vypada to cool

FIRST LOOK! LSV Plays MTG Arena's New Powered Cube!
    https://www.youtube.com/watch?v=IgXcYRGEFg8
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOBORG: mam to stejne

a vintage cube je nejlepsi cube.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    pro me je teda cube draft v poslednich letech nejoblibenejsi format :)
    to jediny co me spolehlive donuti se k arene na chvili vratit
    MATHES
    MATHES --- ---
    Numot ve videu rikal, ze pry by pristi tyden mela bejt "vintage-like cube" v arene
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    poslušně hlásím, že na aréně je 500 goldů "zadax"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam