Já hraju mtg asi od roku 2000, během několika let jsem začal skládat jednokarťáky a postupně se dopracoval ke 100 highlanderu a teď ty balíky prakticky nemám s kým hrát a leží doma ve skříni... jen do nich občas přihodím pár karet z draftů, které občas hodím i nějak rozděleně do desek... a čekám, až povyrostou děti jestli je to třeba nebude bavit.
Jinak Arenu jsem samozřejmě hrál taky snad i pár let, takže delší dobu než třeba HS. Ale po nějaké době mi ten zápřah denních Q přijde fakt otravnej.... a teď se reálně držím prostě už jen papírového limited s kámoši, mám vlastně dvě partičky, které občas hrajou a úplně mi to vyhovuje.... draftuju edice, které mě baví nebo jsou třeba levné nebo klidně dražší, ale něčím zajímavé. Arena mě vůbec nepálí a ani mi nikdy nepřirostl k srdci formát Commanderu. Vlastně neřeším ani ten Universes Beyond, vlastně teď mě docela i bavil LOTR draft.
Za celou svoji hru jsem se zúčastnil jednoho turnaje highlanderu, ale to už je fakt dávno (pamatuju, jak jsem tam koupil dual landy za 300,-). Ten hospodskej draft mi přijde nejlepší a nejzábavnější... (kdysi dávno jsme ještě backdraftovali, ale teď už i na to kašlem).