• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    HEERO: a ty jsi ten land hral odjinud, nez z ruky?
    HEERO
    HEERO --- ---
    Pls jak funguje ten trigger u Spidermana 2099? Protože prvně mi na Aréně triggne a pak už po zahrati landu ne...?
    BOREC
    BOREC --- ---
    WRATA: tak to netuším
    BOREC
    BOREC --- ---
    Tehdy byli hráči z Brna na vysoký úrovni, dycky sem od nich dostal naklepano
    WRATA
    WRATA --- ---
    BOREC: To vim, tam sem kdysi dokonce byl. Ale puvodni lokalita v Praze pry byla jina.
    BOREC
    BOREC --- ---
    WRATA: v Brně, majitel je z Brna
    WRATA
    WRATA --- ---
    S kamaradi jsme vzpominaly na herny kteryma jsme v Praze prosli a vzpominali jsme na Exile, Warlord, Outpost a puvodni Ograk v Ostrovni. Ja jsem ve 2004 od karet uplne odesel a komplet vsechno jsem tenkrat prodal takze jenom vim ze byla nejaka herna na Ceskomoravske kde ale moc dlouho nevydrzela a ve 2015 sem byl na par draftech v Mephitu a tenkrat pomerne novy Najade u JZP.
    Do dneska prezil jenom Rytir, Najada a Draci Jeskyne ktera je ale bohuzel v Letnanech coz je hodne z ruky. Nicmene nekdo mi rikal ze Rytir kdyz prisel do Prahy tak byl puvodne nekde jinde. Vite nekdo kde?
    BOREC
    BOREC --- ---
    FND: a brko na dvorečku:)
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    WRATA: Make Furry great again! Jako solituduje se ve velkym, boros energy je od MH3 furt top tier, ale celkem to jde, respektive už to není Nadu-o-rama a meta je třeba deset decků, co se perou o výsluní.
    FND
    FND --- ---
    BOREC: rizoto od vedle a gambac v lahvi))
    WRATA
    WRATA --- ---
    HEERO: Ocelot Pride nebo Guide of Souls, Ephemerate, Psychic Frog, Amulet of Vigor, Mox Opal, Cori Steel Cutter, Goblin Charbelcher a Blade of the Bloodchief.
    V podstate vsechny klicovy karty z tech Tier 1 decku. Meta je super stale a je potreba s ni fakt shaknout.
    Jo a unban Fury, tak to schytala fakt zbytecne
    HEERO
    HEERO --- ---
    WRATA: co bys banoval?
    WRATA
    WRATA --- ---
    JELENIPLOUTEF: Ja teda nevim ale aktualni meta je strasna. Podobne jako pauper by ten format potreboval tak 20 banu aby se zase ozivilo
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    Pánové modern, to to umírá, umřelo? Meta mi přijde dobrá.
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    Na legačku do Najády občas někdo dítko vezme. Ne často, ale stane se. Zažil jsem i takhle mladýho kluka s bráchou a tátou větším turnaji v Najádě a dal to. Ale samo záleží na dítěti :)
    BESH
    BESH --- ---
    MISON: Na Magic turnaje chodi do Najady zejména dospeli muzi a fakt ani na prereleasech tam neni atmosfera vhodna pro deti. Zato jsem tam v minulosti byl na par turnajich v Pokemonu a tam je to uplne v pohode. Dokonce jsou i vekove kategorie, ktere to zohlednuji, takze nesouperis behem turnaje s dospelaky, ale jen proti ostatnim juniorum apod. Velmi child-friendly!
    MISON
    MISON --- ---
    BOREC: Ok, díky za nasdílení zkušeností. Z toho si beru, že na turnaje ještě pár let počkáme. Možná by ale nebylo špatný tam občas zajít se podívat a třeba si tam jenom zahrát, ale nevím jestli to je možný? Dnes jedu do Najady něco vyzvednout, tak se rovnou zeptám.
    VFISA
    VFISA --- ---
    BOREC: ja tam chodil na Star Trek CCG
    BOREC
    BOREC --- ---
    Kdo si pamatuje starou Najadu v Karlíně, když tam makal Petr Coka a Ondra ? :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    Se synem 12 let, 2 roky tak chodime
    7 let to na turnaj nevím no, ono se to nezdá ale pro ty děti je to fakt dlouhý. Plus je dobrý mít co nejvíc namakly pravidla a umět si vyložit většinu karet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam