ZUZKAOU: S tím mazáním oleje ti nevím, ale...myslím, že se brzo dostanu do fáze, kdy klidně vyzkouším všechno, tak uvidíme :D
Fénování je další taková problematická záležitost. Jo, ono to sice pomáhá, ale chtělo by mít moře času navíc. Já už to většinou dělám tak, že si vlasy umyju večer a nechávám to schnout přes noc. Pravda, sice nikdy nevím, s čím se ráno probudím, ale tak..já se ráda nechávám překvapit :) Navíc, když ro vyfénuju, vypadá to nevím proč tak nějak divně. Většinou jsou ty vlasy použitelné pro nějaký účes až druhý den po umytí. Ale musím uznat, že po té, co jsem začala používat mimo šampónu a kondicionéru speciální rozčesávadlo, vypadá to mnohem líp a úprava je snazší.
A co se týče toho posledního..jo, přesně tak. Já jsem za ty vlasy velice ráda, ikdyž občas vypadají jako cokoliv jiného, jen ne vlasy, pořád jsou pěkné a hodně výrazné, že se za nima ledaskdo otočí. Ale občas závidím těm holkám, co mají vlasy sice řidší a mnohem méně odolnější, ale zato jim stačí na deset minut si nanést na nohy krém, pak se osprchovat a na týden mají zajištěnou absolutně hladkou pokožku.. Mno jo, holt něco za něco :/