• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELISSANezkrotná hříva aneb taky máte na hlavě něco, co si žije vlastním životem a odmítá poslouchat? :)
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    SIKY: no joo! rozpust si to .)
    SIKY
    SIKY --- ---
    MELISSA: to ja mam stesti (nekdy bych rekla smulu), ze tech kudrnatejch vlasu nemam zas tak moc... rozpustene pusobi, ze je to docela hriva, ale neni... takze jsou i dost zvladatelne, ted... driv si to taky delalo, co chtelo :)
    no a samozrejme gumicka, drdol a cop, univerzalni figle:) ale pak mi vsichni rikaj, ze to mam nosit rozpusteny :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SIKY: Já nejsem ani tak kudrnatá, jako spíš vlnitá :) Ale ono..jak kdy. Já jsem naopak jako malá byla úplně kudrnatá, nechala jsem si narůst dlouhé vlasy, takže to slehlo do vln a pak jsem byla ostříhána na mikádo..Mno a od té doby kudrny zmizly, semtam se objeví na kratších jemnějších vlasech, ale jinak ani ne (jo a kdoví proč ještě když jsem hodně dlouho na dešti a pak to nechám uschnout aniž bych s tím cokoli dělala), ale vzhledem k tomu, že mám ty vlasy dlouhé, tak kdyby se jim chtělo kudrnatit nemají moc příležitost. Kompenzují si to tím, že je mám tak nějak všude :) Teda, jakože prostě místo, aby spořádaně visely směrem dolů, tak dělají takové hovadinky, jako třeba že kratší prameny skoro trčí nahoru a vypadám, jak kdybych si hrála na Samaru z Kruhu protože porušují tabu nelézt do obličeje :) Dávám to za vinu ofině, kterou jsem kdysi nosila a doufám, že je to někdy přejde.

A moje univerzální řešení na všechno je udělat si cop, když to nejde, stáhnout gumičkou do culíku, když se vzpouzí, zamotat to aspoň do drdolu a když (což už se mi teď nestává, protože zůstávám jen u jedné značky) vyzkouším nějaký blbý šampón, který ty vlasy udělá absolutně nezvladatelnými, tak aspoň stahovací čelenka, abych když už nic jiného vůbec viděla :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    LAUFR_NICE:
    MELISSA:
    ohledne cesani: ja mam vlasy kudrnaty teprve od puberty, ale stalo to za to, ted se kudrliny zase nejak narovnavaji, coz me dost stve :(
    no ale kazdopadne, mne rikala i kadernice, ze nemam cesat nasucho... takze jak pise LAUFR_NICE: umejt, ucesat, zahodit hreben a nechat to byt... :)
    ale nevim, jak vypadaj ty vase kudrliny no :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ja nemam afro, ale takovy semtamvlnky, obcas se povede,ze mam pulku hlavy jak beran a pulku skoro rovnou... vzhledem k memu vztahu k rannimu vstavani vetsinou nebyva moc casu na rozcvicku s fenem a tak se to snazim mit tak dlouhe, aby to slo svazat alespon do culiku kdyz uz ne do drdolu... muz muj uces prirovnava k carodejnicim a moc se mu to, zda se, libi;)))
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Hmm...jen tak mimochodem, co vy a víkendová vichřice? Musím se přiznat, že mě na hlavě udělala pořádnou paseku.. :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    nečesat se,tak se mi vespod culíku udělá megatlustej dred...:-(
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    dokonce neni ve vyctu neprijimanejch rad :)
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    DAJDALOS: :) ja tomu rano rikam afro.. a krotim to taky tim ze si ty vlasy nejak dam do volnyho culiku nebo si je jen tak zamotam kdyz jsou jeste vlhky, a voni maj pak tvar takovej upravenejsi, to se osvedcilo...

nebo zehlicku :)) to by mohlo bejt reseni..
    DAJDALOS
    DAJDALOS --- ---
    Já je nemám tak dlouhé, ale jsou kudrnaté a dost jemné. Řeším to jako LAUFR_NICE. Vždy když si jdu umýt hlavu, tak to pak ještě ve vaně za mokra učešu uplně do rovna. Pak vylezu, lehce přetřu ručníkem, znova učešu dokud jsou vlhké a rovné a pak zaklepu hlavou jak pes a týden na to nesahnu dokud si je nejdu zase mýt.
    Tím, že je mám krátké tak každé ráno vypadám jak pankáč. To to pak češu prstama a zbytek si přez den lehne :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    LAUFR_NICE: Hmm..No, každopádně to zní zajímavě. Budu to muset vyzkoušet ;)
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    no me se to tak prave libi :) me se fakt nelibi rozcesany kudrny. a kdyz je ceses pomalinku od konecku postupne po kousickach az nahoru, velejemne, nepotrhas je.. a vodou to oplachnu protoze na konecnej efekt prave pouzivam nejaky to mazadlo .)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    LAUFR_NICE: Wow! :) Mno..Přiznám se, že to jsem ještě nezkoušela. Já si vůbec nerada češu mokré vlasy, protože mi pak splihnou ty vlny..ikdyž, jestli to potom ještě oplachuješ vodou, tak by splihnout neměly. Ale nevyrveš si s tím spoustu vlasů, když to češeš namokro?
    Já se teda češu každé ráno a když je příležitost, tak i přes den, ne proto, že bych neměla ráda oddělené pramínky, ale proto, že to vždycky vypadá hrozně neuspořádaně a já si připadám, jak kdybych měla na hlavě místo vlasů kroutící se hady...
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    a ohledne cesani, cesu jenom mokry vlasy s kondicionerem. dam kondik, ucesu, oplachnu a hreben zahodim do dalsiho myti :) a to ne vzdycky. kdyz chci mit takovy sprosty vlnky, jenom si ty vlasy umeju a cesu priste :))
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    Ehm.. jeste linky.. a ten kokosovej olej je Reniu :)) Normalne se asi pordava jako na telo, ale verte mi devcatka, na vlasy je super a naaadherne voni..

http://www.pacifika.cz/r_coconut_oil.html

http://www.hairshop.cz/product/redken-01-glass-look-60-ml-uhlazujici-serum-156/
    LAUFR_NICE
    LAUFR_NICE --- ---
    no tak ja mam taky slusnou marenu, spis kudrnaty nez vlnity vlasy, a muzu teda rict, ze olejicky jsou super.. bud jsou k dostani silikonovy oleje (kupuju si redken), ktery jsou sice na chemicky bazi, ale clovek ma stejne pocit ze se mu ty vlasy nejak zahoji, zjemni a navic se vyznamne vic lesknou. no a potom jsem parkrat mela kokosovej olej od renuine, kterej byl tady spis mastnejsi (nez kluzkej jako ten redken), ale zas je 100% prirodni a decanko levnejsi. vtipny teda je ze je to proste navonenej kokosovej tuk, a clovek se s tim muze mazat od hlavy az k pate. tem vlasum to ale prospivalo nejvic. krasne se oddeli kudrlinky nebo praminky. proste vlnky :) ... a co si budem, clovek ma radsi prirodni zalezitosti ;) jinak takova hlavni zasada je ze vsechny tyhle pecovaci zalezitosti se maj davat hlavne na konecky, vubec ne to patlat k hlave. proste druhy dve tretiny vlasku.. tak to by mohlo rozptylit predsudky olej vs. hlava :))
    QUITE
    QUITE --- ---
    jo .]
    NELLINDA
    NELLINDA --- ---
    MELISSA: to skutečně nehrozí, když jsou neustále splihlý :D
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    NELLINDA: Podobné vlasy má jedna moje kámoška. Jo, účesy na tom sice nedrží, ale takové vlasy mají jednu obrovskou výhodu: jdou velice snadno česat a nehrozí ti uzel, se kterým se nedá dělat nic jiného než ušmiknout..
    NELLINDA
    NELLINDA --- ---
    Tak to já jsem typ třetí. Vlasy mám rovné, ale nikterak bohaté a ke všemu ještě velmi velmi jemné. Takže pokus o jakýkoliv účes je opravdu jen pokusem. Plesový mi vydrží tak dvě hodinky. A domácí úprava extra silnými gely deset minut. :)

Takže to řeším sestříhaným mikádem, které úpravu moc nepotřebuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam