SIKY: Já nejsem ani tak kudrnatá, jako spíš vlnitá :) Ale ono..jak kdy. Já jsem naopak jako malá byla úplně kudrnatá, nechala jsem si narůst dlouhé vlasy, takže to slehlo do vln a pak jsem byla ostříhána na mikádo..Mno a od té doby kudrny zmizly, semtam se objeví na kratších jemnějších vlasech, ale jinak ani ne (jo a kdoví proč ještě když jsem hodně dlouho na dešti a pak to nechám uschnout aniž bych s tím cokoli dělala), ale vzhledem k tomu, že mám ty vlasy dlouhé, tak kdyby se jim chtělo kudrnatit nemají moc příležitost. Kompenzují si to tím, že je mám tak nějak všude :) Teda, jakože prostě místo, aby spořádaně visely směrem dolů, tak dělají takové hovadinky, jako třeba že kratší prameny skoro trčí nahoru a vypadám, jak kdybych si hrála na Samaru z Kruhu protože porušují tabu nelézt do obličeje :) Dávám to za vinu ofině, kterou jsem kdysi nosila a doufám, že je to někdy přejde.
A moje univerzální řešení na všechno je udělat si cop, když to nejde, stáhnout gumičkou do culíku, když se vzpouzí, zamotat to aspoň do drdolu a když (což už se mi teď nestává, protože zůstávám jen u jedné značky) vyzkouším nějaký blbý šampón, který ty vlasy udělá absolutně nezvladatelnými, tak aspoň stahovací čelenka, abych když už nic jiného vůbec viděla :)