• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Keeper: Ja jsem nevkladala nic, ucet mam u Berliner Bank a Deutsche Bank patri do teze skupiny.
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    Prosim vas, nevite nekdo, kolik je nutne slozit pocatecni vklad pri zakladani uctu v Deutsche Bank v SRN? Diky
    TUILE
    TUILE --- ---
    za dveste sk, to abych si pred tim vymenila na slovensky koruny :)
    ASJA
    ASJA --- ---
    ty jo, to je fakt dobra nabidka, za 200, to je za hubicku!
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    Přišlo mi na mail od Student Agency:

Zlute linky STUDENT AGENCY EXPRESS

Prazdniny v Berline za stovku pro kazdeho!
    Autobusove jizdenky do Berlina a Drazdan: jednosmerna 100 Kc/Sk a obousmerna 200 Kc/Sk.

Nakup mozny od 23.6.2008 do 29.6.2008. Cestu je treba uskutecnit do konce prazdnin, tedy do 31.8.2008; odjezdy z Brna, Prahy a Teplic. Jízdenky jsou bez moznosti storna a zmeny rezervace ci jmena.
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    TUILE: mne teda spetzle nepopisovali jako hodne vajecny testoviny ale jako druh knedliku :) a musim rict, ze mi to taky pripomina vic knedliky nez testoviny
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    TUILE: no fer vidis to... ja jsem se tam moc utlouct po wais wurstech se zelim a tim jejich bramborovym salatem...jinak co me na nemcich prekvapuje jak se mezi seou jednotlivi bundes republiky pomlouvaj .... napr sasove ze severu rikaj o bavorech ze to nejsou italove...:)...a tak podbne...:)..
    TUILE
    TUILE --- ---
    DREAMCASTER:tak ja sem v bavorech a tady maj takovou kulinarskou vychytavku.
    sou to hodne vajecny testoviny a menujou se spetzle. my sme je meli s cockovou omackou, coz je prekvapive dobra kombinace.

(a ad pivo. delali sme ochutnavku tech asi sesti nejlevnejsich, co sme objevili a jasne zvitezil oetinger helles. podobny ceskemu braniku.
    ja sem jakozto nejlepsiho radlera vybrala taktez oetinger radler. akorat horkej a akorat sladkej. sest euro za basu a na mesic mate k obedu co pit)
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    na spolujizde zatim nic neni, SA tam jezdi, ale casove pitomne, nemuzu cekat nekolik dni, nez neco pojede. zkusim se zajit zeptat na DB.
    TUILE
    TUILE --- ---
    DUNAR_: tak tak, spolujizda. nebo jestli tam nekam jezdi studentagency. vzhledem k tomu, ze ses pres 4 spolkovy zeme, tak vlak by te vysel priserne draho.
    ASJA
    ASJA --- ---
    www.mitfahrgelegenheit.de nebo mitfahrzentrale.de anebo ceka student agency ma busy velkem levny - www.sa.cz
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    Dotaz: potrebuju se dostat pres pul Nemecka do Prahy a zpatky za par dni. jakej vas napada nejlevnejsi zpusob? potrebuju byt casove pomerne presny a taky s sebou tahnout nejaky veci, takze stopem to nepujde.
    ASJA
    ASJA --- ---
    prosimvas, sledujete nekde germanys next topmodel? ;) prave to vyhrala tak neuveritelne oskliva holka a porazila tak hrozne hezkou, ze to snad ani nemyslej vazne!!!!
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    DREAMCASTER: na severu v S-H.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DUNAR_: ty voe Real ne jo... to je nemecka klasika no ono to muze fakt bej jak jsem psal co r epublika to mrav:D kde vubec ses?
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    DREAMCASTER: Zatim jsem videl tady asi 5 druhu obchodaku, ale Real ne. poptam se spolubydlici, az prijde.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    DUNAR_:
    A co se piva tyce, tak na jakekoliv jsem narazila, tak bylo dobre. Treba Becks, nebo ruzny pilsnery jsou podle meho nazoru ok. Jen to pivo co se dela z psenice teda nic moc..
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DUNAR_: no kamosk kupoval "ceskej" chleba v Realu.... tak di tam...! videl jsem to na vlastni oci!:)
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    DREAMCASTER: ja tu v S-H mam celkem dost prace, tak jsem se chtel zeptat, abych pak mohl jit na jistotu.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DUNAR_: no a jeste si myslim ze to s tim "nasim" chlebem bude od bundes republiky k bundes republice jiny:)....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam