SEJDA: Koukam, ze mas docela prehled, tak to zkusim taky.
Nejak jsem se nepohodl se svou bankou a oni mi zrusili ucet. Duvodem bylo vetsi mnozstvi eur v hotovosti vlozenych na muj ucet. Jelikoz jsem mel ucet u Comdirectu (clen skupiny Comerzbank) provedl jsem to primo na prepazce u Comerzbank. Pri vkladani na ucet vetsiho obnosu nez 15tis€ zu musis dokladat puvod penez. Coz je pochopitelne a to jsem take dolozil. V chvili kdy prachy pristali na ucte sli hned na ceskej ucet. Nacez me banka vyzvala (comdirect) abych opet dolozil puvod penez. Nacez jsem Jim slusne odepsal, ze jsem ho jiz musel dokladat na prepazce, coz je pochopitelne, ale nevidim duvod proc bych tak musel cinit znovu. Navic po me chteli duvod prevodu do CZ. Coz jsem dolozit odmitl, protoze dle Meho nazoru to muze byt bance uplne fuk. Napsal jsem Jim ze pokud maji podezreni na nekalou cinnost at to nahlasi prislusnym Organum, ale jim odmitam posilat jakekoliv informaci o svych financnich transakcich.
Nacez mi prisel dopis s vyadrenim ze k nasledujicimu mesici Vam bude ucet zrusen. Cert vem ucet, na Tom mi vubec nezalezi. Spis mi jde o to, jestli bude nekde na Shufe nejaky zaznam, mi znemoznujici zalozeni si dalsiho uctu nekde jinde?.