PETER_PAN:
KOLU: abych to doplnil - bonus za převedení výplaty na konto jsem od nich dostal (ne jako u Postbanky), karty (EC i kreditní) fungujou jak maj a jejich Visa funguje tak, jako jsem zvyklej z ČR (čili vlastně jako Debetní karta), ne jako ta píčovina co jsem dostal od Postbanky (na doporučení šetřivý kamarádky, achjo), která po roce začla bejt zpoplatněná a abych s ní vůbec mohl něco platit, musel jsem si na ní převést peníze (prepaid credit card, hrozný zlo) - což trvalo třeba i 3 dny, protože to byl účet mimo Postbanku (kocourkov). cokoli od nich člověk chtěl musel vyřizovat na přepážce po vystání dlouhejch front, nechápavý obličeje, pitomý formuláře v deseti kopiích a tak.
jenom aktivační proces u ING je malinko náročnější (asi 4 různý dopisy s různejma kódama) ale jinak jsem naprosto spokojenej. hlavně jsem si otevřel rovnou společnej účet pro mně a ženu zároveň, všechno snadný a vlastně bez poplatků i když příjem vlastně do teď máme jen jeden.
kdybys chtěl přispět UNICEFu při otevření Girokonta u ING, tak tutok (je to sice můj referal, ale mělo by to jít na UNICEF, tvrděj to):
https://www.ing-diba.de/girokontokwk/aa/MOTnsTZ8uA