• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    Klub je pro vsechny kdo cestuji do nemcka za praci, na dovolenou,Informace o zajimavych mistech,mestech,gurmanskych specialitach daneho reigionu, atd...
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Německo
    Spratelene kluby: [ München ] , [ BERLIN.....mesto andelu... ]
    rozbalit záhlaví
    EZOP
    EZOP --- ---
    VOY: To bude tím aldi talkem
    EZOP
    EZOP --- ---
    VOY: LTE jsem nikdy v zahraničí neviděl 3G často ale mám to naprosto stejně v zahraničí jak píšeš.
    VOY
    VOY --- ---
    EZOP: ja s tim aldi talkem ve vetsine pripadu i vidim lte nebo 3g a stejne internet nejede. Ci se tam nezridka stane ze nekdy na miste kde sem vzdycky s ceskou sim signal mel z niceho nic na telefonu vidim kein netz a prijde chvile pro airplane mode on/off. Zkousel sem ruzne nastavovat apn, protoze sem myslel ze to je chyba nastaveni telefonu, ale zacinam si myslet, ze za to proste muze ten aldi talk. Jen je otazka koho jinyho zkusit.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EZOP: Tak to je Telefonica .. tedy O2 v CR.
    EZOP
    EZOP --- ---
    SEJDA: Je to Aldi TALK. Na území Německa dobrý, mimo na pikaču
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EZOP: zapomnel jsi napsat od koho .. ja bych tak strasne rad prestal platit T-Mobile .. ale porad maji nejlepsi pokryti .. nebyva problem ani v zahrinici. Ale chapu, ze pro nekoho kdo jezdi casteji na jih je asi Telefonica lepsi volba.
    EZOP
    EZOP --- ---
    STOW_AWAY: Jinač mám ten pouze data 5,5GB za 15€...
    EZOP
    EZOP --- ---
    VOY: Cywe, úplně přesně!! LTE v zahraničí neexistuje a někteří operátoři data nejednou vůbec, takže musím hledat....
    Občas mám štěstí občas to nejede vůbec. Jako třeba teď posledně ve Francii, ani jeden.
    STOW_AWAY
    STOW_AWAY --- ---
    VOY: blau.de tarif allnet za 8,99 na 4 tydny, v cene 1,5 GB LTE a neomezene volani. V zahranici jsem s daty zatim problemy nemela
    VOY
    VOY --- ---
    Otazka ohledne mobilnich operatoru a predplacenek. Mam Aldi Talk, cenove je to ok, ale kdykoli jedu do zahranici tak mi spis nefunguji nez funguji mobilni data v EU roamingu. Mate nekdo dobry zkusenosti s nabidkou nektereho z nemeckych virtualu?
    RODWY
    RODWY --- ---
    budu mit cestu s vetsim vozikem smer Rottweil,kdyby nekdo potredoval neco dopravit!
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    Niekto vo weinhieme na tura pivko?
    EZOP
    EZOP --- ---
    U nás dokonce proběhly fóry s Ruskem a 1943 :-)))
    JENNE
    JENNE --- ---
    SEJDA: u nas taky... zadny kysely ksichty...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MASOUT: u nas se vsichni smejou a posilame si ty vtipy .. vyprodej narodnich dresu v lidlu .. apod.
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    P_T:

kolegyně zakřičela po druhém gólu "Es ischt so peinlich!" Rozbrečela se a utekla na záchod...

#služebkasnů
    AFROMAN
    AFROMAN --- ---
    Poradil by mi někdo, jak hledat v Německu (Bavorsku) reality? Zatím sleduji jen immobilienscout24.de
    P_T
    P_T --- ---
    jezis to budou zejtra vsichni kysely...
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    PETER_PAN: Nebo to zkus pres idealo.de (obdoba ceske Heureka) a tam se ti dany vyrobek nabidne se vsemi dodaveteli i s recenzemi zakazniku.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PETER_PAN: existuje uz i Alza.de .. u nas ve firme lidi preferuji Conrad, dost casto jsem kupoval elektroniku i pres OTTO, Schwab, Ratuken, ale vlastne uplne naposledy jsem si zajel pro zehlicku do Realu, protoze jejich eshop je skutecna tragedie :)
    Posledni dobou se hodne zlepsily elektronicke sluzby Hornbachu .. no v podstate kam sahnes, tam nemuzes prodelat. Jenom bacha na to, ze i OTTO, Schwab, Rakuten maji obdobu Amazon markterplace, tedy, ze to ve skutecnosti kupujes od nekoho jineho.

Nejbezneji to delam tak, ze si na idealo.de najdu co potrebuji, a pak si z top 5 podle ceny vyberu toho nejsolventnejsiho.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Mam dotaz na Nemecky eshop - ekvivalnet mall.cz, nebo datart.cz. Proste na bilou techniku atp. Amazon je hrozne rozstristenej, neco jsem bral pres nej, ale i tak. Dopredu dik.
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    ALL: mam moznost jeste do dnesniho vecera nekoho pribrat na Fusion Tokken - tzv. buddy ticket. Pokud nekomu nevysla loterie a ma zajem, tak PM. Cena je normalni, pokud mozno tedy napsat co nejdrive.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam